mandag 16. juli 2018

Når vises graviditet på test

Så, hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15. I pakningsvedlegget står det forklart hvordan man skal avlese disse strekene. Tester med digitale tester har en skjerm som viser resultatet Gravid eller Ikke gravid.


Dersom du er gravid kan graviditetstester som Clearblue Digital test med ukeindikator vise hvor mange uker det har gått siden unnfangelsen. Da vil det endelige resultatet på graviditetstesten vises først etter minutter.

Selv om du kan føle symptomene på kroppen er det først når du har en positiv test i hånden at du kan være sikker. Men hvordan fungerer egentlig en graviditetstest? En graviditetstest kan tas tidligst uker etter at du tror du kan ha blitt gravi eller når mensen ikke har kommet når den skulle. Graviditetstester måler nivået av hormonet hCG. Jeg ventet på min månedlige menstruasjon, så jeg kunne begynne på p-piller, men den kom aldri.


Jeg har flere symptomer på graviditet , men alle testene jeg har tatt, har vist negativ. Jeg tok en test en uke etter forventet mens, en til test en uke etter det. Så var jeg til legen og der vist.

Etter en kjemisk graviditet , kan mensen være litt tyngre og noen dager senere enn vanlig. En graviditet utenfor livmoren resulterer vanligvis i en positiv graviditetstest, men den er tidvis negativ på grunn av lavere hCG hormon nivåer. Vi betaler din returforsendelse. Med dette settet får du alle de produktene du har bruk for når du planlegger graviditet : stk.


Strimmeltester er den billigste test -typen på markedet og tas ved å dyppe testen i et beger med urin. Hvor tidlig en test viser et positivt resultat er avhengig av hvor følsom testen er, samt hvor mye hCG som finnes i urinen. Når ta graviditetstest? Tar du testen for tidlig er det også sannsynlig at en svak strek vises på graviditetstesten, og er vanskelig å tyde.


Vanskelig å si, kan være etter SA, kan være ny graviditet. På samme måte som at hCG vises i blodet før det vises i urinen, så synker konsentrasjonen også raskere i blodet enn i urinen. Jeg hadde mens for to uker siden idag, og sluttet på ppiller før det. Jeg hadde samleie etter dette flere ganger, og tok test kun en uke etter vi har hatt samleie.


Er dette for tidlig? Hvor lenge bør jeg vente for å være sikker på at testen er riktig? Resultat så raskt som på minutt. Jeg føler at jeg er i konstant endring.


Og det mest forvirrende er at jeg føler jeg gl.

På bruksanvisningen står det jo at det vil vises først når. Babyplan Stav graviditetstest: En hygienisk test , som er lett og sikker å bruke. Det går i perioder. Du behøver ikke oppsamle urin i et beger først, men kan tisse direkte på staven.


Praktisk hvis du ikke har adgang til et beger når du skal teste. Men hvis du foretrekker å teste i en oppsamlet urinprøve, så går det også helt fint. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen. Ring 1når det er akutt og står om liv.


En negativ test er veldig sikker om det har gått tre uker, sier Aarvold. Hun forteller at sikkerheten på testene varierer fra merke til merke: – Noen angir at de kan påvise graviditet mye tidligere, men man anbefaler å ikke stole på testen før det har gått tre uker fra man hadde ubeskyttet samleie, sier Aarvold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg