onsdag 25. juli 2018

Brystreduksjon bergen

På konsultasjon vil plastikkirurg foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Volvat er det trygge valget enten du vurderer operajsoner i ansikt eller kropp. Finn ditt nærmeste senter.


Hos oss kan du raskt få time. Få god hjelp av våre erfarne leger. Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Hvem kan få brystreduksjon - kriterier? Kvinner som er plaget av store bryster kan ha god nytte av en brystreduksjon. Hovedmålet er å lage et lettere bryst som gir mindre plager.


Er du særlig opptatt av det beste estetisk utsende eller dersom du ikke ønsker å fjerne så mye vev er det kansje rett og velge en kosmetisk operasjon. Brystreduksjon gir deg lettere, rundere og høyere bryster med en finere fasong. Har du plager på grunn av store og tunge bryster, eller ønsker mindre bryster av kosmetiske årsaker, kan en brystreduserende operasjon være en god løsning for deg.


Tunge eller hengende bryster kommer ofte som følge av vektvariasjon, amming eller er medfødt.

Store og tunge bryster kan virke hemmende på fysisk aktivitet samt gi nakke- og skuldersmerter. Forstørret brystkjertelvev hos menn kalles gynekomasti. Tilstanden viser seg å være langt vanligere enn det man før trodde.


Visse studier har påvist forekomster på opptil prosent. Det er hovedsaklig mengden av fett som bestemmer hvor store brystene dine er. I en brystreduksjon fjernes derfor uønsket fett sammen med overflødig hud og deler av brystkjertelen. Vi er ledende innen plastisk kirurgi på Vestlandet. Noen kvinner utvikler store og tunge bryster.


Vi tilbyr alle former for kosmetisk plastikkirurgi. Dette kan virke hemmende på fysisk og sosial aktivitet, og kan være en betydelig faktor i utvikling av ryggsmerter. Volvat i Bergen tilbyr et stort utvalg innen kosmetisk og rekonstruerende plastisk kirurgi. Plastikkirurgisk Institutt i Bergen er en spesialklinikk for kosmetisk kirurgi som utfører de fleste typer kosmetiske operasjoner og behandlinger. En brystreduksjon vil bedre de fysiske plagene ved å minske brystenes vekt og størrelse.


Atter andre har for store og tunge bryst. Dette kan skyldes hormonelle endringer, resultat av svangerskap og amming, eller komme som følge av endret kroppsvekt. I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det. Vi har derfor valgt å samlokalisere Aleris Sykehus Marken og Aleris Røntgen Bergen under et tak.


Vi har også et tett samarbeid med Aleris Sykehus Nesttun. Brystene lages mindre og fastere samtidig som de løftes høyere opp til et ”normalt” nivå.

Det brunpigmenterte området rundt brystvortene reduseres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg