fredag 13. juli 2018

Bordpynt til dåp

Bordpynt til dåp

Livet blir det du gjør det til. Vi fikser festen, så kan du tenke på andre ting. Se vårt fantastiske utvalg av kostymer, dekorasjon og festutstyr! Pinatas til feiringen? Finn festdekoret til ditt party.


Stort utvalg farger og former! I alle farger og fasonger. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.


Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Om det er gutt eller jente og om dere velger rosa, blå, lavendel eller en annen farge til dåpen eller navnfesten, har vi alt du trenger av bordpynt og andre dekorasjoner til dåp og babyshower. Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Slik kan du pynte bordet til dåp eller navnefest Dåp eller navnefest er en stor dag, og det skal feires.


Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt begivenheten. Trenger litt hjelp. Hva slaks bordpynt kan jeg ha på borde til dåpen , å hvor kan jeg få kjøpt det ? Har nille noe spesielt utvalg i såndt ? Jeg liker best litt rene bord med ikke alt for mye forskjellig krimskrams på.


Derfor bestilte jeg to lange, ganske smale dekorasjoner til å ha midt på bordene(5kr pr stk). I tillegg til de satte jeg lyslykter på enden av hver dekorasjon med lavendelfarget kulelys i. Ellers hadde jeg bare serviettene som var typisk dåp. Sjekk vårt store utvalg av bordpynt til alle anledninger - bryllup, dåp , baby shower, konfirmasjon, bursdag og fest. Besøk vår nettbutikk og fysisk butikk i Oslo! Her har vi samlet et stort utvalg av pynt til dåp.


Bordpynt til dåp

Ta en titt og la deg inspirere! Dåp er en kristen seremoni som markerer barnets inntred i kirken. I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ der man feirer barnets fødsel og navn. DIY – Blikkbokser – Bordpynt til dåp , konfirmasjon ol. Her finner du alt du trenger av Pynt og Dekorasjoner til Dåp.


Bordkort, Invitasjoner, Papirduker, Papptallerkener, Servietter, Bordpynt og mye mer. Best pris og lynrask frakt fra festogmoro. Jeg heter Marianne de Bourg, det er min blogg du nå leser. Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG.


Når en pluss en blir til tre. Vi har dekorasjonen, pynten og pådekningen. Enten du skal feire med å ha dåp , navnefest, babyshower, barnevelsignelse eller lignende!


Du finner også forskjellige bordkortholdere som er et perfekt bidrag til en lekker borddekking. En viktig del av festens borddekking er tross alt bordkort! Som bordkort valgte jeg å bruke søte barnevogner som passer godt til barnedåp. Prikken over i`en er et lite rosa sjokoladehjerte som ligger på hvert fat når gjestene kommer. I år har jeg ikke hatt tid til å bake egen kransekake så denne er kjøpt, men den ekstra dekoren har jeg lagt på den.


Snøglasur til kransekake og pepperkakehus pakke melis eggehviter Noen dråper sitron Miks alt i en kjøkkenmaskin til du har en skinnende konsistens som ikke renner ut av bollen selv om du snur den opp ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg