onsdag 18. juli 2018

Gravid hva gjør jeg

Dessverre har noen kommuner dårlig jordmordekning, noe som fører til at den gravide må vente til langt ut i svangerskapet med å komme på kontroll. Et alternativ er da å velge en privat jordmor, men da må dere betale for det selv. Lytt til podcast om svangerskaspsomsorg: Hva kan du som nygravid forvente?


Er du gravid eller tror du er gravid ? Da er den positiv og det kan være lurt å oppsøke din fastlege.

For uker siden hadde jeg ubeskyttet sex med fetteren min. Vi var på fest, og begge ble skikkelig drita. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er ikke på noen prevensjoner.


Jeg tok en graviditetstest i går, og den ble positiv. Først av alt er det leit å høre at du har blitt gravid når du ikke ønsker å være det. Dersom du har tatt en pos.


Fant ut i dag etter to positive CB tester at jeg er gravid.

Hva er neste skritt, legetime? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg ikke er komfortabel med fastlegen min. Sikkert mange innlegg om dette, men i min frustrasjon finner jeg. Kan jeg ha gjort henne gravid ? Kjæresten min er gravid , hvordan si det til mamma?


Har jeg gjort noe ulovlig? Det kan være godt å ha en nøytral tredjepart å snakke med når man opplever konflikt med kjæresten og når man er uenige om hva man ønsker ifht en graviditet. Så fint at du kontakter ung. Jeg tror jeg har blitt gravid og dette er uønsket 27.


Tror kjæresten har blitt gravid. Er redd for å skuffe foreldrene mine, hva gjør jeg ? Hvordan kjenne livmoren? Det er gått for mange dager siden menstruasjonen skulle ha kommet og du står og tripper på et toalett og venter på resultatet av testen.


Slik går du frem når du er blitt gravid Finn ut hva som var den første dagen av din siste menstruasjon. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest.

Kjøp nå, test deg hjemme. Når man oppdager at man er uplanlagt gravid så får man naturligvis sjokk. Da kommer alle tankene og man lurer på om dette vi.


Fant ut at jeg var gravid i går, og det største sjokket har gitt seg. Men hva gjør jeg nå? Hvem skal jeg si fra til og når? Vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har nå funnet ut at jeg er gravid , men situasjonen er litt spesiell.


Det passer seg ikke akkurat å være gravid nå. Sier jeg at jeg er gravid att på til så får jeg vel ikke jobben allikevel. Hva gjør jeg dersom jeg har spist en matvare jeg er usikker på? Risikoen for at fosteret har tatt skade av det du er har spist er svært liten.


Jeg jobber i barnehage offentlig og har ett relativt stort ansvar på avdelingen. Hvilke vitaminer trenger jeg , og bør jeg egentlig trene mens jeg er gravid ? Det oppstår mange ubesvarte spørsmål når man oppdager to røde streker på graviditetstesten. Og det er heldigvis like mange gode svar.


Det er vel ingen hemmelighet at jeg ikke ønsker barn akkurat nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg