onsdag 25. juli 2018

Maxi cosi barnevogn

Maxi cosi barnevogn

Sjekk ut vårt brede utvalg kvalitetesleker - Rask levering - Kjøp her! Gratis gaveinnpakning - kjøp på nett og bytt i butikk! Maxi-Cosi autostoeltjes, kinderwagens en nog veel meer. Bestel meteen online!


Alt fra baby og opp til eldre barn. Maxi - Cosi er et ledende merke innen bilseter og har vært det i over år. Hvert sete er spesielt tilpasset barnets behov for sin alder , noe som gir barnet en komfortabel og trygg reise. Adorra er like komfortabel for deg som triller, som for barnet – med lav vekt, en stor varekurv og en behagelig sittedel, er dette den ultimate barnevognen for trilleturer i byen. Du kan velge om barnet sitter mot eller fra deg, uansett om du bruker bag, sittedel eller bilsete.


At maxi - cosi bilseter også passer på understellet, gjør at du kun trenger ett sett med hjul, samtidig som du enkelt kan få med deg en sovende baby uten å måtte flytte over fra bilsetet til vogna. Med sine egne erfaringer og et stadig ønske om å bli bedre kan du føle deg trygg på at produktene er utviklet for å dekke deres behov samtidig som det ikke går utover hverken kvalitet eller komfort. Svingbart dobbelt fremhjul som også kan låses ved behov for det. Stella er en smidig og solid barnevogn som egner seg like godt på humpete skogsveier som i trange heiser og smale byfortau, med denne kommer du fram “overalt” med støtbestandige terrenghjul og en bredde på kun cm.


Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. BARNEVOGN TIL BABY OG BARN.


Mye tid brukes derfor på å finne den rette barnevognen. De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell. Finn din barnevogn hos Barnas Hus - Vi hjelper deg gjerne!


Maxi cosi barnevogn

Zoek nu veilig naar Maxi Cosi. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test! Maxi Cosi tilvirker både framovervendt og bakovervendt bilbarnestol. Til babybeskyttelse som brukes fra nyfødt kan du kjøpe en isofixbase som tilbehør.


FamilyFix One-basen tilbyr enkel og sikker montering av din bilstol. Kompatibel med babybilstolene Rock og Pebble Plus samt bilstolen Pearl One. Stolen har et sidebeskyttelsessystem, som gir optimal beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon. Solskjerm er integrert i stolen, og kan enkelt legges ned når den ikke er i bruk. Du kan benytte bilens egne belter for å monteres stolen.


Her finner du også barnevogntilbehør, generelle tilbehør, babybeskyttelse og alt annet du kan trenge for å komplettere din vogn til det fulle. Velg de tilbehørene som passer til din barnevogn. Säkra och bekväma babyskyd bilbarnstolar och barnvagnar från Maxi Cosi för ditt barn. Lär dig mer om bilstolssäkerhet, krocktester, i Size, ISOFIX och vilken bilstol som passar din bil på den officiella Maxi Cosi hemsidan. Babybilstol fra Maxi Cosi kan kobles til understellet så slipper du å vekke barne når du flytter det fra bil til vogn.


Du får også prisgunstig pakke med babystol og vogn. Vognen fås i rødt, svart eller blått. Sv: Maxi Cosi bilstol i kombinasjon med vogn Flotters!


Følger det som regel med adaptere til disse, eller må man kjøpe utenom? MaxiCosi Pebble monteres bakovervendt enten i bilens forsete eller baksete. Maxi Cosi Pebble monteres i bilen ved hjelp av bilens belte eller i den avanserte Familyfix-basen som du her følger med.


Holdbarhet og stabilitet er viktige faktorer å ta hensyn til når man skal velge barnevogn. Velg en vogn som har vind- og vanntette tekstiler, og som tåler det nordiske klimaet. Sjekk hvilke behov du har, slik at vognen er optimal for offentlig transport, leilighet uten heis eller ulendt terreng og mye turgåing.


Maxi cosi barnevogn

Vi er en landsdekkende kjede med over butikker. Babyutstyr er mye mer enn bare en barnevogn. Finn alt fra små detaljer til komplette soverom hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg