mandag 23. juli 2018

Hvordan hekle sammen oldemorsruter

Hos Hobbii finner du et stort utvalg av kvalitets Heklenåle. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Likner de to forklaringene i linkene over.


Hvordan hekle sammen oldemorsruter

Lær deg å hekle bestemorruter på få minutter! Ta en titt på videoen og se hvordan du kan klare å hekle slike søte ruter! Snart kan du lage et lite teppe! Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle snakker forskjellige språk, hvorav mange ikke forstår engelsk. Hvordan hekle ruter sammen Våre videoer har ikke lyd.


Det er jo mange måter å montere tepper på. Noe foretrekker å sy dem sammen etterpå, eller hekle dem sammen med fastmasker og noen he. Siden jeg ikke har brukt den samme fargen på den ytterste omgangen, velger jeg å hekle sammen rutene med hvit trå som jeg også har brukt i rutene.


Hvordan hekle sammen oldemorsruter

Jeg fikk spørsmål om hvordan man heklet de sammen , så da tenkte jeg å vise dere hvordan jeg gjør det. Hekle et fruktnett (lite handlenett for frukt) - Duration: 16:52. Heges Hobby-Atelier 6views.


Jeg ser så mange spørsmål om hvordan hekle sammen bestemorsruter så jeg lager meg en samling av ulike teknikker her. Jeg har eksperimentert og prøvd meg frem til hvordan det er best å hekle sammen bestemorruter. Begynn i det hjørnet hvor du festet tråden, og legg denne sammen med hjørnet slik at den blir festet. Lag tre luftmasker med den nye tråden. Festet blir finest uten knuter, bare hekle 2-masker med dobbel tråd så går det bra.


Oldemorsruter er en morsom og populær måte å hekle på. Dette kurset går over en helg, og vi går gjennom de mest grunnleggende maskene og hvordan man leser oppskrifter, hvordan lage oldemorsruter og hvordan hekle dem sammen. På tide å få slutt på den dårlige samvittigheten her. Har i lange tider lovt at NÅ skal jeg vise hvordan jeg hekler sammen oldemorsrutene, d. Hekle rutene eller som et lappeteppe ruder sammen - til at passe.


Hekle sammen bak- og framside Slik blir puten på ene siden. Dette bildet gir et inntrykk av hvordan et lappeteppe eller babyteppe kan se ut. Jeg har heklet noen oldemorsruter , som er et flott håndarbeid å ha liggende i veska.


Vet foreløpig ikke hva jeg skal bruke rutene til, muligens det blir ett pledd. Her er oppskrift på hvordan jeg hekler rutene. OPPSKRIFT OLDEMORSRUTER. Hekle lm som settes sammen til en ring med km.


Jeg elsker å hekle oldemorsruter ! Noe av det fineste jeg har laget består av slike ruter. De er perfekte for nybegynnere innen hekling. Jeg har ikke tenkt å skrive noen oppskrift på disse her, da det finnes en stor mengde av det på nettet fra før. Jeg har kommet godt i gang med et teppe til Ida i oldemorsruter , og der har jeg faktisk sydd sammen rutene, men tror jeg skal ta det opp og heller bruke denne teknikken.


Du kan lese om Ida sitt teppe her. Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på lapper i ulike fasonger. Noen som vet om videoer som viser hvordan jeg kan hekle sammen et lappeteppe?


Hekletråden skal være i en annen farge enn strikkelappene. Finner bare oppskrifter på hvordan de sy sammen , men jeg ønsker ikke å sy de sammen , ønsker en kontrastfarge mellom lappene,Anonymous poster h.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg