onsdag 11. juli 2018

Sykkelhjelm baby

Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Lette sykkelhjelmer med god lufting og super passform. Sjekk ut Baby Sykkelhjelm.


Vi har Norges største utvalg av sykkelhjelmer til babyer. Du finner et stort utvalg av sykkelhjelm til baby og generelt er de delt opp i to kategorier: 1. Felles for alle hjelmer til barn er at størrelsen kan justeres ved hjelp av en spenne i nakken. Vi har fullt sortiment av de populære Nutcase Baby Nutty sykkelhjelmene og Nutcase fortsetter å komme med nyheter. Kjøp idag på Sykkelhjelm.


Nutcase har funnet en nisje ved å produsere hjelmer med kult design og utrolige flotte farger. Skal du ut å sykle er det smart å tenke sikkerhet. En sykkelhjelm virker støtdempende og fordeler slagkraften over en større flate.


Sykkelhjelm baby

Som et resultat kan du redusere risikoen for hodeskader dersom ulykken først skulle være ute. Hos XXL kan du velge mellom en rekke ulike modeller av CE-godkjente sykkelhjelmer til barn og voksne. Noen som har tips til hvor en kan få tak i en behagelig sykkelhjelm for de minste? Jeg har en ettåring som er litt liten av vekst og en sykkelvogn type croozer kids for og med en vanlig hjelm som stikker ut bakover så blir hodet hans dyttet framover og det blir vondt å sitte.


Her kan du lese det viktigste om riktig bruk av hjelm for barn. Sykkelhjelm er den viktigste beskyttelsen for små som beveger seg på to hjul. Barn på to hjul skal og bør bruke en solid og god hjelm, enten det er på egen tohjulssykkel, i barnesetet, på sparkesykkel eller i sykkeltilhenger. Når vi skal kjøpe hjelm går vi ut fra at sikkerheten er ivaretatt og garantert, på samme måte som sikkerheten er viktig for bilsetet.


Sykkelhjelm baby

Vår test av sykkelhjelmer til barn viser at dette slett ikke alltid stemmer. Sykkelpikene gir deg sykkelglede og smilegaranti. Det er vi som har de fine syklene og alt det fine tilbehøret. Vi har det du trenger enten det er bysykkel, elsykkel, transportsykkel, sykkelvesker, sykkellåser, sykkelhjelmer, sykkelkurver eller annet tilbehør.


Hvilket sykkelhjelm merke? Det primære og bestselgende produktet vårt er selvfølgelig sykkelhjelmen, fordi det er det produktet som mange – akkurat som oss – verdsetter høyt. Det er vår oppgave å sikre oss selv og andre i trafikken, og derfor vil vi kun selge produkter som vi kan stå for – det vil si produkter som er sikre og godkjente. Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Kategori: Baby Born. Sikkerheten kommer alltid først. Derfor har alltid Baby born på seg hjelm når hun er ute å sykler. Hjelmen er rosa med turkise spenner. Innhold: Hjelm Alder fra år Merk: sykker og dukke følger ikke med.


En praktisk sykkelhjelm fra Pinepeak. Perfekt når du skal sykle til skolen, eller ut på sykkeleventyr med vennene dine! Grønn spenne – For barn opp til år, anbefales en hjelm med grønn spenne.


Sykkelhjelm baby

Småbarnshjelm med grønn spenne, skatehjelm eller en helt vanlig sykkelhjelm ? Her finner du hjelmer til hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg