tirsdag 24. april 2018

Kveldsskole bergen

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Bergen Katedralskole tilbyr alle seks studiekompetansefaga.


Kveldsskole bergen

Sotra vgs, Stord vgs og Voss gymnas tilbyr studiekompetanse over to år. Les meir på nettsida til sentera. På Sotra vidaregåande skule, Stord vidaregåande skule og Voss gymnas kan du som voksen ta studiekompetanse over år.


Frist for å søke plass i august er 1. Søkarar med vaksenrett blir prioriterte. Folkeuniversitetet - Kveldskurs, dagskurs, nettstudier. Treider i Bergen I Bergen finner du oss på St. Jakobsplass som er rett over veien for Media City Bergen , 2meter fra Bystasjonen. Finn et kurs som passer til deg!


Våre lokaler legger grunnlaget for et intimt og inkluderende miljø, der vi gjør vårt ytterste for å skape og å opprettholde en god atmosfære. Helsefagarbeider er for deg som har allsidig erfaring med å gi hjelp, pleie og omsorg, og ønsker fagbrev. Du lærer om fysisk og psykisk helse, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse. Vi organiserer Bergen kommune sitt opplæringstilbud til voksne med behov for tilrettelagt opplæring på grunnskole for voksne.


Begge kursene er nettbaserte og går på deltid over ett semester. Undervisningen på begge kurs foregår på engelsk og studentene må derfor ha gode engelskkunnskaper. Kursene arrangeres i samarbeid med Bergen Konfutse-institutt. Båtførerbeviset er et sertifikat som lar deg føre norske fritidsbåter opp til meters lengde (4fot), innenfor Norges grenser.


Alle personer som er født 1. Du kan avlegge båtførerprøven fra du har fylt år, men vil ikke få utstedt båtførerbeviset før fylte år. Kveldsskole i fotografi Kveldskolen i fotografi er for deg som ønsker en grundig innføring i teknisk fotografering og visuell kommunikasjon. Gjennom omfattende opplæring i temaer som lys, komposisjon og kamerateknikk får du de beste forutsetninger for å utvikle din særegne måte å kommunisere på gjennom bilder. Vi tilbyr gratis vidaregåande opplæring for vaksne.


Utdanninga kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Du kan og få realkompetansevurdering og studierettleiing. Aktuell forskning formidlet på en måte som gjør den relevant for brukere, pårørende og alle som jobber i rusfeltet. Etter tre semestre oppsummmerer Thomas Svendsen erfaringene fra KORFORs Kveldsskole.


Du finner alt fra korte kurs for arbeidsliv og privatpersoner til yrkesrettede utdanninger og kompetanseutvikling. KVELDSSKOLE FOR Barnevakten er en ideell foreldreorganisasjon som arbeider for at barn og unge skal kunne bruke mediene på en trygg og bevisst måte. HVORDAN SMARTE NETT, MOBIL I SPILL?


Det er ni Senter for voksenopplring i Hordaland. Flere koranskoler etablert i Bergen - Bergens Tidende KVELDSSKOLE : Imam Muhammad Azeem i Bergen mosk underviser i Koranen, fr en kollega overtar og lrer barna beretningene om profeten Muhammeds. Regjeringens strategi for kunstig intelligens tar for lett på hva som skal til for å realisere verdiene, skriver professor Tor W. Andreassen og førsteamanuensis Bram Timmermans ved NHH. BI gir deg en utdanning som er etterspurt i næringslivet.


Studer på heltid eller deltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg