onsdag 18. april 2018

Sex under mensen

Sex under mensen

Siv Gamnes forklarer også at det er flere som tror det er umulig å bli gravid ved å ha sex under menstruasjon. Gjelder dette deg, må du derimot tro om igjen. Ok, så sex under mens er litt småekkelt, likevel har nok mange hatt det en eller annen gang i løpet av livet. Og dersom dette har skjedd med en fast partner, kan det tenkes dere droppet å bruke kondom eller annen beskyttelse fordi dere har hørt at menstruasjonen skal være en sikker periode i kvinnesyklusen. Men hvis en venninne av meg hadde kommet og fortalt at hun hadde hatt det, så hadde jeg syns det var helt greit.


Sex under mensen

Med andre ord: jeg syns sex under mensen er helt ok. Er du kåt og har lyst på sex , er ikke mensen noen hindring. Har til nå ikke møtt noen menn som finner det ekkelt, men det kan jo være kjekt å legge et handkle under , eller for eksempel ha sex i dusjen. Spør dere menn her inne.


Kjæresten min vil ikke ha sex med meg når jeg har mensen. Vi har prøvd to ganger men jeg merker det på han at han ikke er komfortabel med det. Dessuten blir han ikke ordentlig har pikken hans er på en måte halvstiv og han blir mer forsiktig. Vanligvis kan han peise på m. Før ungen kom aldri sex under mensen , men etterpå bryr han seg ikke noe om det. Antakelig fikk han se både det ene og det andre dette ut under fødselen.


Sex under mensen

Har sex litt sjeldnere, da det blir litt søl. Jeg har ingen smerter el. Men, hvis man bruker tampong, og tar den ut rett før sexen , så blir det ofte ikke merkbare mengder blod (hvis du ligger vel og merke). Kan man bli gravid under mensen ? Det er en vanlig misforståelse at hvis en kvinne har sex i løpet av perioden hun har mensen , at hun da ikke kan bli gravid. Selv om det er usannsynlig å bli gravid under mensen , er det absolutt mulig.


De fleste kvinner har perioder som varer fra to dager til åtte dager, og finner sted hver til dag. Men den kan komme før. For de med stabil mens som kommer hver 28. Nå har hun gått dager over tiden.


Sex under mensen

Når jeg stopper opp kommer vanigvis mensen etter. När vi säger sex under mens , vad säger du då? Många brukar tänka ohygieniskt, kladdigt och pinsamt, men glöm allt sånt! Här är anledningar till varför det är bra för dig att ha sex när du har mens och varför du verkligen inte ska skämmas över att ha det. Kanskje er ikke lysten på sex like stor under hele eller deler av svangerskapet.


Hormonendringer, slitenhet og kvalme kan minske sexlysten hos noen i første trimester. I andre trimester så øker blodstrømmen til kjønnsorganene og brystene, noe som kan øke appetitten din på sex igjen. Mange kvinner har smerter når de har mensen , og særlig er menssmerter et problem for unge jenter. Plagene oppstår ofte en dag eller to før selve menstruasjonsperioden og fortsetter så de første dagene. Som regel er smertene helt ufarlige, men det betyr ikke at de skal ses på som en bagatell.


Ikke for å ødelegge håpet ditt altså, men sjansen er svært liten for at man er gravid om man har en vanlig mens uker etter eggløsning og negativ graviditetstest. Det er MYE som skal klaffe, ikke bare sex til rett tid. Sperring overføring av sykdommer som kan overføres seksuelt og spredning av blodbårne infeksjoner, er det generelt trygt å ha sex under menstruasjon. Denne bør tas dager etter mens.


FSH, LH og Prolactin, samt eggstokkhormonet østradiol. Gjennom menstruasjonssyklus inntreffer svingninger i hormonverdiene. Hvis du er følsom for endringer, kan de lave, normale hormonverdiene under mens være tilstrekkelig til å utløse hetetokter og svette. Selv har jeg slikket jenter under mensen. Det kan også være en fordel om hun bruker tampong.


At jenter er spesielt kåte under mensen er relativt vanlig, tror jeg. Mange kvinner får smerter i nedre del av magen, og noen ganger i ryggen og beina, like før eller under menstruasjonen. Smertene skyldes trolig en overproduksjon av prostaglandiner (en gruppe umettede fettsyrer) som får livmoren til å trekke seg sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg