tirsdag 3. april 2018

Kinesisk astrologi

Kinesisk astrologi

Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Kinesisk stjernetegn underskrive regnemaskine og prognoser. Hvis du ikke vet dyret ditt finn det HER. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?


Lær mer om dyretegn og. Gule Kejser udstedte et dekret, at årene, skal tælles i en cyklus på ud fra et system benævnt som de Himmelske stammer og jordiske grene. Ditt Kinesiska Horoskop. Ingen vet med säkerhet hur det kinesiska horoskopet kom till, men inte oväntat finns det en legend om dess tillkomst.


I kinesisk astrologi är det år och inte månader som bestämmer vilket tecken, eller djur, man är född i. Varje djur har olika egenskaper. Kineser är i allmänhet mer intresserade av astrologi än vi i Sverige, och många gissar vilket djur man är född i efter ens egenskaper. Enligt kinesisk astrologi påverkar året och stjärntecknet personligheten på de människor som är födda då. Egenskaper, framgång och lycka samt hur ens liv blir styrs av vilket stjärntecken man är född i. Vilka kinesiska stjärntecken passar ihop? Men det er noen forskjeller mellom vestlig og kinesisk astrologi.


Kinesisk astrologi

Bruk for eksempel fargene til ditt element på klær og i omgivelsene dine. De dyrene i kinesisk astrologi. Svært mange her i vest vet hvilket år de er født i, men hvilken time de er født i - det er det færre som vet. Innen vestlig og kinesisk astrologi finnes det i tillegg flere forskjellige tradisjoner, regnemåter og systemer. I Tibet bruker man en kombinasjon av indisk (som er i slekt med vestlig astrologi ) og kinesisk.


Det ödesbestämmande systemet hämtar information från ett antal grundpelare: årstecknen, den kinesiska filosofins elementlära , gammalkinesisk religion och framför allt kalendariska cykler på astronomisk. Spådommer om fremtiden virker kun om du forstår deg selv. Velg ditt kinesiske stjernetegn basert på din fødselsdato og la den kinesiske astrologien hjelpe deg.


Kinesisk astrologi

Den bygger på månens bevegelser i forhold til jorden, og tiden måles i måneår. De ulike kulturer på jorden har alle hatt sin astrologi. Det finnes kinesisk astrologi , nordamerikanskastrologi, søramerikansk astrologi , indisk astrologi osv. Det vi kaller vestlig astrologi , og som i dag brukes i Europa og Amerika, har sitt utspring i de tidligste kulturene i Sumer og Babylon for mange tusen år siden.


I følge det kinesiske horoskop forteller en hane ganske rett frem hva den tenker, og liker ironi og galgenhumor. Du har en meget god sans for organisering. Du effektiv i jobb, og har et godt øye for detaljer.


Jeg er Tiger i henhold til kinesisk astrologi. Så er det elementer og fødselstimen som avgjør. Fødselstimen er ascendanten. Det kan være et spørgsmål om dit kinesisk dyretegn, hvorledes man udregner noget eller hvilke muligheder som kinesisk astrologi giver for at forøge din velfær fremme dit kærlighedsliv, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører kinesisk astrologi.


Här hittar du dagens horoskop, information om stjärntecken, kinesiskt horoskop och mycket mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg