mandag 30. april 2018

Bilstoler test 2014

Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Vi har testet bilstoler.


Se hvilken bilstol som ble best i test her. NAF-testen viser imidlertid at stolen ikke gir god nok hodebeskyttelse ved sidekollisjon, og NAF utroper i stedet CYBEX Sirona M i-Size til testvinner. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best.


Forbrukerrådet Billige barneseter: Hold deg unna! Hvor romslige de er, hva maksvekten er, og hvordan de forankres i bilen. Biltemas og Axkids stoler er rettere i ryggen, og dette gir bedre beskyttelse for nakken. Her har vi samlet en oversikt over de bilstolene som har gjort det best i test. Plusstesten gjelder bare bakovervendte bilstoler i gruppe og 2. Fremovervendte eller vendbare stoler kan ikke bli Plussgodkjent, ettersom denne typen bilstoler da også testes fremovervendt.


Det var stor sannsynlighet for at testdukkens hode ville slå inn i deler av karosseriet på bilen. Men de simulerte en lik test og den viste at kollisjonskreftene og skadeomfang ville nå langt over grenseverdiene for teststandarden, sier Mark Pitcher, testleder hos britiske TRL. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet. Nå har ADAC og ICRT, som årlig gjennomfører Europas største og grundigste barnesetetest, for første gang fokusert på billigbarneseter.


Vre barnesete-tester har alltid vrt blant de aller mest populre testene p, og vi har ftt mange oppfordringer om samle. Ny stor test av barneseter: Flere faller igjennom. Bilstoler : Best i test : Bilstoler.


Bilstoler test 2014

Det finnes mange ulike tester og best i test stoler. Vær kritisk og sett deg inn i testenes ulike kriterier. Norske Besafe får best karakter i høstens store europeiske test av bilstoler for små barn. Tester av bilstoler.


BeSafe Izi Go, en bilstol i baby. Når foreldre skal kjøpe bilstol til barna sine, er det lurt å velge bakovervendte bilstoler som kommer godt ut i test , sier Carina Henske i Trygg Trafikk. Best i test ” er ikke nødvendigvis best Mange studerer tester av bilstoler før de kjøper stol, og det er forståelig, men strengt tatt er ikke disse testene så viktige å forholde seg til. Så lenge barnet sitter bakovervendt er barnet veldig godt beskyttet. Noen bilstoler i denne gruppen kan monteres både bakover- og fremovervendt.


Bare bakovervendte bilstoler kan bli godkjent i Plus testen. Les mer om Plus testen her! Og det skal sies at denne testen er svært omfattende og evaluerer en rekke ulike egenskaper ved de forskjellige stolene.


Aabakken innrømmer at det kan være vanskelig å skaffe seg oversikt over bilstoler til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg