fredag 13. april 2018

Jul i svingen episoder

Det skjer mye i Svingen i desember, både vanlige juleforberedelser og mer uvanlige aktiviteter, ofte igangsatt av en barnslig pappa. Norsk julekalender. Victorias mamma, Vera, lager en teatergruppe for barn. Victoria sier at Svingen -barna kan få være me selv om hun ikke liker dem så godt. Nure ser Victoria for første gang og blir hodestups forelsket.


Jul i svingen episoder

I Svingen gleder alle seg til den årlige julegrantenningen. Marvin synes arrangementet er kjedelig og har en plan for hvordan det hele kan bli litt mer feiende og flott. Det blir en julegrantenning som ingen vil glemme!


Totalt episoder starter 1. Jul i Svingen er en norsk adventskalender produsert av NRK. Det har flyttet inn en ny familie i Svingen. Barna feirer Luciadagen, den årlige ski­stafetten går av stabelen, det konkurreres om hvem som kan finne den fineste julegrana, det bakes enorme mengder pepperkaker, barna går julebukk, de redder en påkjørt rev og de bygger en snøborg og. Jenta i den nye familien, Victoria, er ganske så frekk og vanskelig å like. Linus prøver så godt han kan, men de er veldig uenige og forskjellige.


Jul i svingen episoder

JUL I SVINGEN : Fra høyre Akaya, Åsa, Linus, Nure, Atif og Børre. Manus til serien ble skrevet av forfatteren Kjetil Indregard. Reisen til juletreet. Marvin og Klara konkurrerer med Linus, Nure, Åsa og Akaya om hvem som kan finne det beste juletreet.


Our new desktop experience was built to be your music destination. Av Tanja år siden. Regler for kommentering. Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. This feature is not available right now.


Jul i svingen episoder

Please try again later. Sang: Jul i svingen. Orginaltoneart: A-dur. Har endret en del etter å ha spilt den litt mer. Skal man få riktig sound på gitaren må man spille sangen med capo i 2. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Linus i Svingen - Topic - Channel Subscribe Subscribed Unsubscribe 13. Jul i svingen er nok en julekalender som vil fange de fleste i familien, både små og store. Barna kan kjenne seg igjen i de herlige barnekarakterene og vi voksne kan småhumre littav pappan til Linus som stadig er håpløs og tullete.


Jul i svingen episoder

Nå kommer gjengen fra Svingen til scenen, og i november kan du. Nei, det har jeg sett mindre av. Sikkert fordi jeg kun ser barne-tv når det er julekalendere, og som gir følelse av nostalgi.


Get known every word of your favorite song or start your own karaoke party tonight :-).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg