onsdag 4. april 2018

Dikt bursdag 60 år

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Finn laveste nettpris her. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Sissel Lange Nielsen “Det tok år å se så bra ut!

En mann på seksti har tilbrakt tyve år i sengen og mer enn tre år med å. Gratulerer med de år. Du forblir like sprek gjennom alle år som går. I dag skal vi feire med kaker, vin og sang. Og stemningen blir topp hele dagen og natten lang. Vi hever vårt glass og tar en tår!


Roper hurra, for dine år. Alternative vers: I dag er det deg vi skal feire, selv om trynet ditt ser ut som størknet leire.

Trenger du et godt sitat? Tekster og dikt til spesielle anledninger. Her har vi samlet flere forslag til dikt som kan passe i bursdagen. Selv om du har blitt ett år eldre ser du ikke en dag eldre ut enn du gjorde i går!


Måtte dagen din bli like fin som deg! Du er en dag rikere, en time klokere, ett minutt lykkeligere og veldig, veldig søt der du står! Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel.


Den eneste måten å leve livet til fulle, er å forstå det enkle faktum at vi ikke har all verdens av tid på oss. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født.


Vinen gjør underverker. Vi ville ha blitt uendelig mye mer lykkelige i livet om vi bare hadde blitt født som åttiåringer, og gradvis blitt yngre og yngre inntil vi var atten år. Når vennene dine begynner å gi deg komplimenter om hvor ung du ser ut, er det et sikkert tegn på at du begynner å bli gammel. Mamma blir år om en uke og jeg sliter litt med hva jeg skal skrive på kortet. Hun syntes det er kjipt å bli og føler at livet slutter.


Dikt bursdag år.

Kort og godt o Ord til bursdager 8. Jeg ønsker deg velkommen til min verden, hvor jeg deler min lidenskap for bursdager og feiringer. Her finner du oppskrifter på hvordan alle barn kan få en flott fest, uavhengig av plass og økonomi. Dersom man skal skrive en års tale, har bursdagsbarnet levd såpass lenge at det ikke skulle by på problemer å finne stoff til årstalen.


Hvis det ikke er så mye morsomt å trekke fram, kan man gjerne spinne litt på dette med alder. Bursdagstale år. Nå har jeg fylt tretti år , og jeg greier fortsatt ikke å lære av feilene mine,.


Letter from a Mother to a Daughter: My dear girl, the day you see I’m getting ol I ask you to please be patient, but most of all, try to understand what I’m going through.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg