onsdag 25. april 2018

Grove rundstykker uten heving

Grove rundstykker uten heving

Lettvinte og raske rundstykker uten heving oppskrift med kalorier, allergener og pris. Hvis du har lyst på ferske rundstykker på under halvtimen, er disse ypperlige. Hva med å lage disse til frokost og i tillegg ta med et par på skolen?


I Storbritannia finner du scones i mange variasjoner, også søte varianter. Jeg gikk ut en tur under foerste heving , saa de stod til heving i en time, ikke bare minutter. De fikk ogsaa en halvtime under toerkle etter at de var delt opp og paa stekebrettet, og sprakk i alle retninger under heving. Saa mer ut som Kaiser Semler enn perfekte rundstykker. Ogsaa ble de ikke stoerre under steking i det hele tatt.


Enkle rundstykker som ikke krever heving. Bland gjerne inn litt sesam- eller solsikkefrø i deigen. Bland det tørre sammen, men spar på litt av melet. Kna inn smøret i blandingen.


Grove rundstykker uten heving

Raske rundstykker uten heving. Julefrokost blir ikke det samme uten hjemmebakst, og jeg pleier alltid hjelpe til med bake. Har du lyst på fersk rundstykker til frokost uten å stå opp tidlig? Grove rundstykker som kaldhever over natten. Da skal du lære deg å kaldheve grove rundstykker i kjøleskapet.


Desse er heilt topp på fleire måter – du rører berre sammen deiga, slipper elting og heving , og på ca. Dei er glutenfri og kan fint lages melkefri for dei som trenger det. Rundstykkene er grove , saftige, smakfulle med sprø skorpe, akkurat som eg liker det! Og til disse frokostene – og de som av naturlige grunner må bli litt kortere – er det luksus å kunne servere helt nystekte rundstykker uten at jeg må stå opp i otta.


Løsningen er like enkel som den er genial, du lager deigen og ruller ut rundstykkene ( uten forheving) kvelden før og lar dem kaldheve i kjøleskapet over natta. De er grove og gode, sprø utenpå og myke inni og gir en sunn og deilig start på dagen (passer også godt til lunsj og kveldsmat). Disse rundstykkene er uten hvete. Det enkle er ofte det beste sies det, og jammen har de rett!


Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover. Se video av hvordan du lager grove rundstykker. De kan godt fryses ned og er perfekte å ta frem når du har lyst på noe ekstra godt eller en variasjon i matpakken. Se flere smakfulle rundstykker her.


Grove rundstykker uten heving

Her har du samme varianten, berre forma til rundstykker istedenfor #128578; Saftige, smakfulle rundstykker som verken trenger elting eller heving , med næringsrike ingredienser du finner på dagligvarebutikken. Rør sammen deiga, form til rundstykker og steik til dei er gylne. Vil du vite hvordan jeg lagde de beste rundstykkene EVER?


Uansett… Dette var et skikkelig prøveprosjekt. Jeg ville utvide reportoaret mitt litt, og prøvde ut noe som barna også ville like. Eltefrie rundstykker er lekre til helgefrokost, og lages enkelt med heving over natten. Deigen er grov , og røres bare sammen, uten å kna eller elte. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.


Vi snakker her om eltefrie rundstykker. Det innebærer at du rører sammen en enkel deig (ingen elting altså) kvelden før som er klar for steking dagene etter (fortsatt uten elting). Verdens beste grove rundstykker. Har rundstykker til heving nå, spent på resultatet! Fine rundstykker uten elting.


Lyst til å lage noen raske, enkle rundstykker etter skolen? Her har vi brukt samme deig som man bruker til pinnebrød og stekt dem i ovnen. Det blir nesten som scones, og smaker aller best når de er ferske og varme.


Grove rundstykker uten heving

I denne oppskriften gir porsjoner rundstykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg