torsdag 26. april 2018

Mam flasker

Mam flasker

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Mam flasker fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Nå kan du bestille MAM fra Vitusapotek på nett.


MAM har tåteflasker i forskjellige størrelser til barn i alle aldre – fra den første lille tåteflasken til vann og morsmelk eller morsmelkerstatning til større modeller som passer til velling og andre drikker. Vi har til og med en glassflaske i to forskjellige størrelser. Våre produkter er resultatet av et intensivt samarbeid mellom eksperter fra feltene medisin, forskning og teknologi.


Takket være dette fremmer MAM -produktene hvert enkelt barns individuelle utvikling og gjør hverdagen enklere for barn og foreldre. All MAM -innovasjon følger dette grunnprinsippet. MAM har et bredt utvalg av flasker og kopper til barn i alle aldre. Hos oss finner du alt fra den første lille tåteflasken til den litt større vellingflasken. Skru fra hverandre MAM - flasken.


Slik kan enkeltdelene enkelt og greit vaskes med vann og et mildt rengjøringsmiddel. Ved sterilisering blir alle enkeltdelene helt rene hygienisk sett. For nyfødte er det viktig at flaskene alltid blir sterilisert før bruk.


Siden jeg bare har mam flasker til melk bruker vi disse fargede til vann,også fordi at bunnen ikke kan skrues av på disse. De holder seg veldig bra i oppvaskmaskinen, hverken falmer eller fliser seg opp i gryta. Forenkler overgangen fra amming til flaske , og perfekt når du vil veksle mellom amming og flaske. Bunnventil sørger for jevn drikkeflyt og reduserer kolikk med. Hvilke tuttnr bruker dere på smokkene nå?


Mam flasker

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Våra produkter är resultatet av ett intensivt samarbete mellan experter inom områdena medicin, forskning och teknik. På så sätt främjar produkter från MAM den individuella utvecklingen hos varje barn och underlättar vardagen för barn och deras föräldrar.


Alla innovationer från MAM följer den här principen. MAM er et østrigsk firma, der er specialister i sutter og sutteflasker. Kjøp MAM på nett og få det levert på døren.


Fri frakt på kjøp over 4kr. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. MAM Flaskesmokk Teat str er en flaskesmokk fra måneder og opp. Smokken har en symmetrisk form som passer perfekt i barnets munn. Flaskesmokken består av MAM silkesmokk, som har en unik silkemyk silikonoverflate.


Alle MAM sine flaskesmokker er laget av MAMs Skin Soft som har en unik silkemyk overflate som føles kjent for barnet. Aksepteres av av alle babyer. Gjør overgangen fra amming til flaske enklere.


Mam flasker

Etter uventet brå ammeslutt måtte vi over på flaske ved månd. Disse flaskene,og i varianten større var perfekt. Mam tutene var de jentungen vår likte best, og flaskene i seg selv holder veldig bra i oppvaskmaskin og tåler kok etter kok i gryta. Liker spesielt godt at man kan skru av bunnen å rengjøre ordentlig.


Jeg trenger en flaskevarmer som passer til MAM flaskene. Er det slik at alle slags flaskevarmere passer alle flasker ? Noen som har en til overs? Operation Smile - MAM SMILE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg