mandag 16. april 2018

Barnesete med isofix

Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler? Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Kjøp barnesete hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

For at isofix skal være et alternativ, må både bil og barnesete være utrustet med isofix -fester (også kalt ankre). Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen. Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på! Monteringen med isofix gjør at man bør kjøpe en annen bakovervendt bilstol med høyere maksvekt når barnet vokser ut av Kid X3.


Fram til da er isofix -monteringen smart og gjør det lettere å flytte bilstolen mellom forskjellige biler, forutsatt at man er sterk nok til å bære den. Guide: Bilstol-guide: Barnesetene du trygt kan ta med på biltur Som forelder kan reglene for sikring av barn i bil virke som et omfattende tema. Det finnes mange ulike modeller, sertifiseringer og monteringsløsninger, og det kan være vanskelig å få en god oversikt.

ISOFIX -kompatible barneseter eller setebaser har som regel to metallstenger som ligner litt på krabbeklør. Disse klørne skyver man under seteryggen til de treffer metallbøylene og fester seg med et klikk. ISOFIX -seter og setebaser vil ha en indikator som bekrefter at begge ankrene er trygt festet.


Den er brukervennlig og festes med isofix. Dersom du ikke har bil med isofix , må du gå for beltestol som festes med bilbelter. Har man montert et barnesete korrekt med bilens belter så skal det ikke være noen forskjell på sikkerheten, men som nevnt tidligere isofix reduserer risikoen for feilmontering av setet. Har man derimot en beltestol som er festet med isofix kan det ha sikkerhetsmessig gevinst. Samtlige av våre bilstoler har blitt produsert i samarbeid med ortopeder, barneleger, industridesignere og sikkerhetseksperter.


Ryggstøtten, sikkerhetsbeltene og skulderstroppene er alle utformet med barnas beste i tankene, og kan justeres etter ditt barns kropp slik at de beskytter ryggraden og nakken. Barnesete med Isofix - Isofix og Top Tether - Justerbar hodestøtte - Festes med egen punkts sikkerhetssele - Vaskbart trekk - For barn fra - kg. Salg på bilstoler hos Mimmis. Maxi-Cosi, Concor Joie og Cybex. Alle modeller er nyeste modell!


Barnesetene festes enten med bilens trepunktsbelter eller med Isofix forankringspunkter. Den enkleste og sikreste måten å feste et barnesete i bilen på er å bruke festesystemet Isofix. Ved montering av barnesetet erstatter Isofix -festene bilens belter.


Isofix forenkler monteringen betraktelig, og reduserer faren for feilmontering.

Samtidig med dette kom også barneseter- og stoler med Isofix fester (ankre). Isofix ble raskt det foretrukne alternativet og i dag dominerer Isofix 1. Isofix -fester finnes både i bilens baksete (midt pluss begge sider) samt i passasjersetet foran. Isifox finnes ikke for bakovervendte barnestiler (gruppe 2). Car Seat Protector beskytter bilens seter fra søl og smuler på en enkel måte, og kan brukes med bilbarnestoler med eller uten ISOfix.


Stolen med den høyeste poengsummen i denne samletesten er Recaro Privia. Noe som igjen medfører at det nærmest er umulig å få festet beltene med barn i setene. Tabelloversikt for bilene. Nedenfor finner du tabellene.


Merk at det er én spalte for godkjent eller ikke godkjent med Isofix -fester, og én for feste uten Isofix. Kun et fåtall biler har ikke plass til tre barnestoler i det hele tatt. Jeg anbefaler folk å bruke litt tid før de kjøper barnesete , sier testansvarlig i Forbrukerrådet Jogrim Aabakken.


BeSafe iZi Plus har ikke isofix , men festes isteden med bilbelte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg