mandag 16. april 2018

Teoretisk matte

Fine tepper til gode priser. Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. T- matte er teoretisk rettet matematikk.


Det er i hovedsak rettet mer mot realfag eller økonomifag.

Det kreves dypere forståelse, og det legges vekt på bokstavregning, likninger, ulikheter, funksjoner osv. Praktisk matte bruker mer matte som du får bruk for i hverdagen, som f. Jeg har selv gått på teoretisk matte , og selvom jeg ikke har noen problemer med matte , skal jeg innrømme at det har vært tøft til tider. Men det kommer vel ann på konsentrasjon, læreren og hvor lett du har for å lære.


Vi måler tid i sekunder, minutter og timer. En time består av minutter og et minutt av sekunder. Les mer om P- matte her. Men jeg har jo snakket med mange som har valgt teoretisk matte.


Jeg har hørt at pensumet i teoretisk matte er hardere enn hva det var for oss i R94.

T står for teoretisk. Du fordyper deg i temaene tall og algebra, geometri, statistikk, sannsynlighet, kombinatorikk og funksjoner. Du bør velge matematikk 1T på Vg1.


Vgog Vgrealfag dersom du planlegger å velge matematikk Reller matematikk X som programfag. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg. Hopp til hovedinnholdet. Kjenner du en matematikklærer som fortjener en pris?


Det kan forekomme feil i løsningsforslagene. Dette er en og alle kan bidra. NITO-presidenten mener også. Sv: Til hvilke studier trenger man T - matte. Til hvert kapittel finner du blant annet:.


Det vil si alt fra praktisk matte. Så de har absolutt ingen tidsfrist på seg? Teknisk sett kan jeg få beskjed i starten av april at jeg kan ta lappen om et par dager? Hvis jeg da får måneder?


Fikk beskjed av up-mannen at hvis ikke juristen fikk bestemt seg, ville det bli rettsak, enten face-2-face med dommer eller fullt opplegg. På Codecademy kan du lære mange forskjellige språk, og hvis du er interessert i matte ville jeg begynt med Python.

I teoretisk matematikk (1T) lærer du om tall og algebra, geometri, sannsynlighet og funksjoner. T er faget for deg som ønsker å gå videre med samfunnsfaglig eller realfaglig matematikk som programfag. Realfaglig matematikk (R1) forutsetter at du har gjennomført 1T. Studier i matematikk gir deg god teoretisk innsikt, og evne til å bruke teorien til å løse problemer. Du kan fordype deg i for eksempel statistikk, datasikkerhet, algebra, kryptografi, tallteori eller komplekse analyser.


Du kan også studere samspillet mellom matematikk og andre fag som fysikk, økonomi eller medisin. Hvordan kan vi få matte til å være mindre teoretisk og mer praktisk? VGså velger du mellom 1T eller 1P. T = teoretisk matte , P = praktisk matte. Den teoretiske matta er en del vanskeligere enn den praktiske.


VGså velger du mellom 2T, 2P, Reller S1. T bygger videre på 1T, og 2P bygger videre på 1P. Utfallsrommet viser oss at det er seks mulige utfall når vi kaster en terning.


Teoretisk sannsynlighet. Bare en av seks muligheter gir en firer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg