torsdag 12. april 2018

Populære jentenavn

Av alle populære navn, er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert. Navn som kan skrives på ulike måter er slått sammen. Guttenavn er mer robuste enn jentenavn på grunn av oppkalling, sier Ouren. Jakob er et typisk bibelnavn. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over.


Hvor mange heter det samme som deg? Norges mest populære jentenavn , Nora, må vi helt ned til 51. Statistikk over navn på alle personer som er folkeregistrert i Norge. Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger.


Dette er en liste over populære navn. Man skulle kanskje tro at det var Noora og William som tronet på topp over verdens mest populære navn. Skam tar vel snart over verden, eller hva?


Men det er faktisk ikke navnene til de fiktive karakterene som ligger øverst på lista. Her finner du en oppdatert liste over de mest populære norske jentenavn som gis til nyfødte jentebabyer i Norge. Hvilke er dine favoritt gutte- og jentenavn ? Gi din stemme lenger ned i saken. Er Bærum ferdig som navnetrendsetter?


Tante Sofie-effekt? Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne. Alle katter fortjener å ha et navn. Katteportal Kattenavn. Foto: Freedigitalphotos.


Populære jentenavn

Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Navnetrender kommer og går med ca 1års mellomrom. TOPP: Kjenner du en som heter Sofia?


Eller heter du kanskje Sofia selv? Hvilket navn skal du gi ditt barn? Jentenavn , pikenavn, Hvilket er det vanligste og mest populære ? Vi har sett litt på trendene for valg av navn til barna våre i Norge. Navnene Nora, Astrid og Amanda hadde den største fremgangen. For jentenavn , er det bare Olivia som er kommet inn blant de mest brukte, fra en 24.


Ella er ny på topp ti-listen, men har vært mye brukt også de siste årene, da navnet har ligget på 12. Thea og Ida ligger fortsatt høyt, med 12.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg