tirsdag 17. april 2018

Sparketrekk bil

Med et praktisk sparketrekk til bilen , beskytter du bilsetet mot møkkete barnesko, som jo har en tendens til å bevege seg en del der bak! Vi har et fint utvalg av gode og praktiske sparketrekk i massevis av designs! Hos BilXtra får du mange ulike sparketrekk til bil , både beregnet for veggryggen til forsetet, samt baksetetrekk.


Sparketrekk bil

I vårt utvalg finner du også morsomme sparketrekk som har illustrasjoner og bilder av kjente og kjære tegneseriefigurer. Hold bilen ren med barn i baksetet - kjøp et sparketrekk hos oss i dag! Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer.


Det er fort gjort å skitne til setene i bilen. Med et setetrekk til bilen kan du beskytte setene mot slitasje og skitt. Vi i BilXtra har universale setetrekk som passer de fleste biler , og som passer til både forsete og baksete.


Sparketrekk bil

Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker. Sparketrekk til din bil. Gå ikke glipp av noe! Abbonér på vårt nyhetsbrev!


Vær blandt de første som tar del av kampanjer, rabattkoder. Kan brukes for barnestoler med og uten Isofix. BeSafe sparketrekk er laget for å beskytte bilsetet.


Festes på bilens stoler for å besytte mellom barnestol, sparking etc. Har hull for Isofix skinnene pg kan derfor brukes for barnestoler med eller uten ISOfix. Mekonomen gjør sitt ytterse for at du som bileier skal få det beste for å sikre barnet ditt i bilen. Våre ansatte har god opplæring i alt om sikring av barnet ditt i bilen. Vi har barnestoler for barn i alle aldre og det meste annet du måtte trenge for å gjøre bilturen sikker for deg og barna dine.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge.


Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Et praktisk sparketrekk fra Axkid som beskytter bilsetene mot møkkete barnesko og annen slitasje. Axkid sparketrekk passer til bilstoler med og uten ISOfix og kan monteres i både fram- og bakseter i bilen. Trekket festes enkelt med borrelåsen over setets rygg og sete.


Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Polstret, vendbart og komfortabelt setetrekk.


Sparketrekk bil

BS Bildelers nyhetsbrev. Den ene siden består av syntetisk saueskinn, den andre av vanntett nylon. Fås i to varianter, én (MTB) som passer til litt smalere seter, én (City) som passer til litt bredere seter.


Ut på biltur med små barn? Er du som oss, opptatt av sikkerhet, spesielt når det gjelder bilstol og barnesete til bilen ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg