mandag 23. april 2018

Gravid 37 år

Gravid 37 år

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hei Har nylig funnet ut at jeg er gravi år gammel! Har to barn fra før på hhv.


Gravid 37 år

Ble skilt for år siden og traff en ny mann for snart to år siden, som jeg nå er gravid med. Er både spent, lett urolig, men også veldig glad for å vite om den lille nyheten - og vil veldig gjerne dele erfaringer og tanker om svangerskapet med andre underveis. Mine to tidligere graviditeter har vært meget uproblematiske og kroppen min har restituert seg fint på alle måter.


Nå er jeg imidlertid redd for at det faktum at jeg har blitt eldre vil gjøre at kroppen min ikke tåler en graviditet like. Flere utfordringer føler jeg det er nå enn for noen år siden og siste svangerskap. Jeg er selv år og prøver på nr.


Gravid 37 år

Nå er det for eksempel: 1) hvordan i det hele tatt bli gravid ettersom mindre sjanse. Tenker på kromoson feil og andre komplikasjoner. Hun ene hadde fire barn fra før da, og så kom det en til. Hun andre hadde også flere barn, og tok abort da hun ble gravid i førtiårene (de ville ikke ha flere).


Hun tredje hadde prøvd i nesten tjue år , uten å få barn. Og plutselig så ble de gravide likevel. Barna til de yngste mødrene risikerer statistisk sett noe mer helseplager. Men de individuelle forskjellene er store, og mange misten fruktbarheten flere år før det.


Gravid 37 år

Evnen til å bli gravid påvirkes av alder, med individuelle forskjeller. Søk legehjelp etter seks måneder hvis du er over år og du ikke har blitt gravid etter seks måneder. Også menns har mindre sjanse for å bli far etter fylte 35. Spørsmål: Hei, Jeg har i dag oppdaget at jeg er gravid , ca. Vi har barn i alderen til år , men ingen felles barn fra før.


I fjor hadde de en dame på år som fikk tvillinger, og nå har de en kvinne på og en på år , som begge er gravide for første gang. Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Forfatterne av studien skriver i en nyhetsmelding fra BMJ at for kvinner som er over år , øker risikoen for å få problemer under graviditeten. For kvinner over år er sjansen for spontanabort prosent. Gikk hun i menopause år gammel, kan der hende at du ikke kan regne med å bli gravid etter år.


Dette er ikke en dominat arvegang, dvs det er ikke 1, men en pekepinn på at arv er viktig. Det er også forskjell på om du tenker på graviditet første gang etter år , eller om du har født barn før. Førstegangsfødende over år eller gravide med risiko for å utvikle svangerskapsdiabetes, vil få tilbud om en sukkerbelastningstest i uke 24. Er du over år eller fyller år før du skal føde, har du rett til utvidet fosterdiagnostikk. Er gravid nå, langt ut i tredje trimester - og rekker å bli år før barnet blit født.


Ble gravid to mnd etter jeg sluttet på p-pillen. Hadde innstilt meg på at det sikkert kom til å ta laaang ti så vi tok det meget rolig og rakk ikke engang å tenke på EL-målinger og telling av dager og slikt - og så skjedde det så raskt. Flere og flere kvinner føder barn etter fylte år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg