fredag 13. april 2018

Bivirkninger p sprøyte

P -stav er sikker og langvarig prevensjon. Innsetting av p -stav innebærer at en tynn stav legges under huden på innsiden av overarmen. Til sammen gjør alt dette p - sprøyten til et meget sikkert prevensjonsmiddel. Personer som er disponert for ostoporose bør bruke annen prevensjon. For de som synes det er vanskelig og huske på å ta en tablett hver dag, kan p - sprøyten være et godt alternativ.


Bivirkninger p sprøyte

Ulempene med p - sprøyte er at det kan bli vanskelig å planlegge graviditet. Bivirkninger med ukjent hyppighet: Kraftig allergisk reaksjon noen ganger med hevelser i hud eller slimhinner (angioødem), forlenget uteblitt eggløsning, søvnighet, blodproppdannelse, gulsott, endringer i fordeling av kroppsfett (ervervet lipodystrofi), utslett, benskjørhet, uteblitt menstruasjon, sår på livmorhalsen og redusert glukosetoleranse. P - sprøyte og bivirkninger. Hvor sikker er p - sprøyten ? Det er viktig å huske på at p - sprøyten ikke beskytter mot kjønnssykdommer. Hvilke bivirkninger kan forekomme ved bruk av p - sprøyten ? Bruk av p - sprøyten kan blant annet gi: - uregelmessige.


Jeg er en jente på år. For ca fire uker siden fikk jeg satt min første p - sprøyte. Siden sprøyten ble satt har jeg hatt null sexlyst, mye hodepine og vært i generelt. Bytte fra p -plaster.


Bivirkninger p sprøyte

Kvinnen fullfører ukers bruk av p -plaster og starter med hormonspiral senest dagen etter. Ved overgang fra gestagenpiller skal kvinnen gå direkte over til hormonspiral uten opphold. Men ja, dette kan godt være bivirkninger av p - sprøyta. Man anbefaler den ikke fordi den øker forekomsten av benskjørhet hos de som bruker den over tid. Hormonspiral avgir langt mindre hormoner til blodet ditt og kan være et fint preparat å bruke.


Etter jeg tok denne fikk jeg voldsomt mange symptomer og det har nesten bare blitt verre og verre. Er det noen her som har erfart, eller hørt om noen bivirkninger når det gjelder p - sprøyten. Har nettopp begynt, og er usikker på om jeg skal fortsette eller ikke. Har hittil hørt om vektøkning og benskjørhet. Håper på respons fra noen som vet.


Bivirkninger p sprøyte

Siden det ikke ga seg så tok jeg ikke flere sprøyter. Nå har blødningene vart hver dag i 5måned. Husk å lese pakningsvedlegget, her står viktig.


Både vitamin Bog ulike lipotropic forbindelser er stadig økende popularitet som vekttap hjelpemidler. Ofte er de administreres sammen som en del av de samme generelle vekttap injeksjon programmer, men deres effektivitet har ikke blitt bevist, og det er flere bivirkninger å vurdere. Andre milde bivirkninger forekommer.


Bivirkninger p sprøyte

Du kan når som helst be helsepersonell om å ta ut implantatet. Etter at pinnen er fjernet, kommer vanligvis eggløsningen i gang innen en periode på 6-uker. Dette pleier å gå raskt og greit.


Hva skal jeg gjøre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg