tirsdag 10. april 2018

Fly med spedbarn

Fly med spedbarn

Ikke kast bort pengene dine: Se våre billige flybilletter og bestill på nett nå! Her får du en komplett oversikt over barnemat på fly , bilsete på fly , flyebaby, håndbagasje og alt annet du trenger å være forberedt på for å komme deg gjennom flyturen med barn uten for mye kjas og mas. Hvis du skal reise langt, eller vil fort frem, er flyet et utmerket transportmiddel. Når du har med barn på flyreiser, bør du være innstilt på å bruke all tid på å ta deg av barnet. En baby vil kanskje bli søvnig av lyden fra flymotorene, men smårollinger må underholdes hele tiden.


Les mer om rabattene for barn og spedbarn som reiser innenlands og utenlands. Informasjon om det å ta med barnesikringsutstyr om bord i flyene våre. Barn som reiser alene. Bagasje for barn og.


Med babykurvene våre kan du slappe av mens babyen sover godt og trygt. Be om et sete med en babykurv for babyer på opptil to år når du bestiller på nett eller legg det til senere via Administrere en bestilling. Bare husk at du ikke kan be om babykurv hvis du har bestilt et vanlig sete til barnepris. Med det i tankene vil vi gi deg noen tips for å gjøre familieturen din med babyen din litt morsommere.


Det er imidlertid ikke umulig. Så ta et dypt åndedrag, rist av deg angsten og fortsett å lese. Litt planlegging kan også være med på å gjøre ferieturen mer behagelig for både deg og barnet. Skal du reise langt med fly , kan det ofte være en fordel å reise om natten.


Vi vil gjerne bruke teknologier, for eksempel informasjonskapsler, for å gjøre opplevelsen med oss så hyggelig som mulig. Vi kan dele informasjon om hvordan du bruker våre nettsteder og applikasjoner med våre pålitelige medier, annonsører og analytikere, slik at vi kan levere relevant og personlig annonsering. Som de fleste har fått med seg, må nå også spedbarn vifte med eget pass når de skal ut i den store verden. Tiden da de helt små og mellomstore kunne skrives inn i foreldrenes pass er altså definitivt forbi. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Fly med spedbarn

Vi flyr fra mer enn 9flyselskaper. Fly med oss verden rundt! Hvis det er et ledig sete på flyet, prøver vi å gi det til de som reiser med spedbarn , så de får litt bedre plass. Da kan de gjerne også plassere barnet i bilstol i setet, hvis de har det med. Men skal man være sikker på å få en egen plass til spedbarnet, må man kjøpe en egen billett til barnet, poengterer hun.


Reise med spedbarn : Bestill først studentbilletten. Når du kommer til betalingssiden finner du ett felt nederst som heter Passasjer med spesielle behov. Ved kjøp av studentbilletter er man pliktig å oppgi korrekte opplysninger om alder og fødselsdato. Sliter du veldig med å få i deg noe mat og drikke, så bør du få intravenøs væskebehandling. Er mange helsepersonell som ikke kan nok om HG.


Vær nøye med å informere på forhånd at du reiser med spedbarn når du bestiller din reise. Stellebord finnes alltid om bord. Følg disse nyttige tips for å gjøre flyturen med en baby eller et barn morsom og behagelig. Du kan bestille for opptil ni passasjerer per bestilling, inkludert voksne, barn og spedbarn. Hver voksen passasjer kan kun ha med seg ett spedbarn.


Ta kontakt med oss for å bestille denne tjenesten. Om uker skal jeg, mannen og vår da uker gamle datter ut å fly og i den forbindelse må vi også ha med oss bilstolen hennes, et MaxiCosi sete. Jeg ønsker overhodet ikke å sende setet avgårde sammen med vognen, da jeg vet hvordan bagasje behandles og bilstolen skal ikke bli slengt rundt av bagas. Håndbagasje er ikke inkludert for spedbarn.


Fly med spedbarn

Alt du bør vite før du flyr med små barn. Hos Norwegian er det bare kilo bagasje på barn under to år,. Hvis barnevognen har hjul med luft i, er det lurt å ta ut litt luft før vognen sendes, ellers kan trykket føre til at hjulene punkterer.


Husk å ta med pumpe og lappesaker. Forhør dere om trillen eller vognen må sendes med bagasjen, eller om barnet kan bruke den helt til dere går inn på flyet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg