mandag 2. april 2018

God lørdagsmat

God lørdagsmat

Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Kjøttfri mandag eller kjøttfri taco-fredag? Du bestemmer selv, men denne vegetar-varianten er så god at du ikke savner kjøttdeig. Kremet bønnemos er toppet med cottage cheese, avokado, sprøstekte grønnsaker, chilisaus og rømme. RECEPT Lördagsmiddag.


Till helgen kanske du får lite extra tid över för en trivsam middag tillsammans med dina nära och kära. Bjud familjen på en lördagsmiddag som de sent glömmer, eller samla hela familjen och laga mat tillsammans. Vad är typisk lördagsmat för dig?


Kanske en god oxfilé med potatisgratäng, en härlig lasagne eller en krämig panna med fläskfilé? Oavsett vad man väljer att servera för mat på lördagskvällen ska den vara vällaga och passa när man vill ha det lite festligare. God lørdagsmat Da var jeg tilbake igjen.


God lørdagsmat

Skal vi Danse på TV2. Vi har i kveld hatt indre. Hun er opptatt av god mat for alle og til alle anledninger – enten det er til hverdag eller fest.


Selv har hun en forkjærlighet for fransk og italiensk mat, men hun eksperimenterer med alt. Hva er din ultimate hverdagsmiddag som du aldri bli lei av? En middag som jeg ofte vender tilbake til, er kikertgryte med kokos og karri. I år kan man bland annat se att intresset för vegetarisk mat fortsätter att öka medan soppan tappar mark i de svenska hemmen.


Fem fredagsfavoritter. Det er freddan og den beste dagen av alle dager, synes jeg. Skuldrene senkes og en hel helg ligger foran oss.


Hjemme hos oss skiller vi mellom hverdagsmat og fredagsmat, men fredagsmaten trenger slett ikke å være så avansert. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


God lørdagsmat

Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Fredagsmat som är god och snabblagad? Då ska du testa dessa recept som alla är otroligt goda.


Vi på redaktionen på Allt om Mat har nämligen valt ut varsitt favoritrecept som vi själva äter på fredagar! Høsten er her og Matprat presenterer gode oppskrifter med alt av ferske og fantastiske, norske råvarer høsten har å by på. Dette er god sesongmat. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.


I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. Snart lørdag igjen, og da er spørsmålet: Hva skal vi spise på kvelden? Som regel er det min 6- åring som velger (med litt lett veiledning fra mor ), men denne helga ønsker jeg å nedlegge veto. Problemet er at jeg er tom for ideer.


Brune bananer gir god smak og sødme til en rekke nye oppskrifter. Her får du tips til å spise dem opp. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter.


Vardagarna kan vara stressiga och kraven på en god middag kan vara många - hälsosamt, snabbt, passa hela familjen och snällt mot plånboken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg