fredag 27. april 2018

Ønsker til bursdag

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Hurra for deg som fyller år. Gratulerer med dagen!


Ønsker til bursdag

Ta på deg sikkerhetsbeltet og nyt reisen! Jeg ønsker deg riktig til lykke og masse kjærlighet på fødselsdagen din. Måtte alle dine drømmer bli til virkelighet.


På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. En klem til deg på den store dagen og lykke til videre!


Ønsker til bursdag

Desto flere lys- Desto flere ønsker ! Av hele mitt hjerte, ønsker jeg deg en fantastisk BURSDAG ! En stor og varm BURSDAGSKLEM til deg! Jeg ønsket meg sykkel til bursdagen min, og det fikk jeg av mannen og barna. Du kan jo ønske deg gavekort på kjøpesenteret, eller i en spesifikk butikk som f. Mitt viktigste råd er alltid å være til stede for barna, ikke slit deg ut med å lage den vakreste kaken, det husker ikke barna. Likevel er det viktig å gjøre dagen til en helt spesiell dag, barn er opptatt av bursdag fra de er helt små.


De skjønner raskt at dette er deres dag, sier hun. Skal du skrive en bursdagshilsen til et barn, men er litt usikker på hva du skal skrive? Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort til et barn.


Og jeg ønsker hvert år gi deg visdom, fred og lykke. Jeg håper at dette jubileet er starten på et flott år full av lykke. Du tror du er spesiell fordi du i dag bursdagen din, men det er ikke sant, er du hver dag spesiell. Jeg skulle ønske at hver stearinlys på kaken blir til et ønske går i oppfyllelse.


Jeg skal snart feire års dagen min, men jeg er litt usikker på hva jeg ønsker meg. Spill har jeg nylig kjøpt på Steam sale og har nok av det. Penger til bil lappen og moped har jeg også, så her kan dere fritt komme med innspill (hva som helst for min alder) til hva jeg burde ønske meg.


Ønsker til bursdag

Min eldste blir snart år. Og jeg er helt blank med tanke på hva vi skal gi henne. Hadde tenkt litt på å gi henne nytt rom, men nå har vi bestemt oss for vi skal bygge hus, så da er det litt bortkastet. Har spurt henne om hva hun ønsker seg, men det er stort sett ting som ikke er aktuelle. I denne alderen ønsker også mange å ha feiringen utenfor hjemmet.


Det er det mange grunner til , blant annet liten plass og familiesituasjon. Trebarnsmoren har selv hatt alternative bursdager utenfor hjemmet, men opplever det som dyrt og upersonlig. Så mitt fokus er å lage den fineste festen hjemme. I likehet med dette innlegget er det i skrivende stund det mest omfattende innlegget om emnet “bursdagsfeiring for voksne” Til slutt ønsker vi deg lykke til med feiringen, og gir deg en liten bonus siden du har vært så tapper å lese hele innlegget. Vi har nemlig laget en invitasjon til bursdagen din som du kan laste ned i seksjonen under.


Lillejenta mi er bedt i bursdag til en barnehagevenninne som blir år. I invitasjonen står det at hun ikke ønsker seg noen gaver men ønsker seg penger til et spesielt veldedig formål. Kan jeg allikevel gi henne en liten gave ved siden av pengene? Eller bør jeg la være? Om det er muffinsformer, kakelys, spiselig pynt og mer.


I tillegg til bursdagspynt og -utstyr har vi også en rekke leker: fra klassikere som fiskedam leken der barna fisker etter små overraskelser, til spennende skattelek med tampen brenner og pinata! Dersom du ønsker mer bake-utstyr til anbefaler vi å ta en titt under baking. Som dere sikkert vet (eller ikke), så har jeg bursdag om to dager, altså 29. Da blir jeg sytten år, yeyy! Neida, men det blir nok ikke store forskjellen bortsett fra at det kun er ett år igjen til jeg er atten og kan leva livet.


Ønsker til bursdag

Til deg fordi du er både tøff og grei. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker.


Mange foreldre og barnehageansatte har ønsker for hvordan de vil at bursdager skal markeres. Forslag til sunnere mat til bursdag i barnehagen. Prøv deg på en av disse oppskriftene neste gang bursdagen skal feire i. Ikke gråt, år er bare begynnelsen. Alder beskytter ikke mot kjærlighet, men kjærlighet beskytter til en viss grad mot alder.


En kvinnes alder har ingen betydning. Det som teller, er hvor lenge hun har vært i den alderen. Jo eldre man blir, jo mer begynner man å likne seg selv.


Tur til Maldivene – viktig å si det man VIRKELIG ønsker seg, ikke sant? Du kan også ønske deg gavekort eller opplevelser, f. Lykke til med bursdagsfeiringen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg