onsdag 25. april 2018

Hva koster et ferdighus

Velkommen til Kensaq. Du får også noen gode tips til hva du bør være oppmerksom på når du skal i gang med ditt ferdighushusprosjekt. I tillegg setter vi deg i kontakt med de beste leverandørene på pris og kvalitet for nettopp ditt ferdighus.


De kan være både helt enkle og veldig individuelle, alt avhengig av hvor mye du legger til standardpakken. Ferdighus er for lengst blitt moderne og de kan tilpasses etter ønske. Derfor kan de også ende opp som både relativt rimelige og temmelig kostbare.


Pris på ferdighus – her er vår prisliste. ABChus har et bredt utvalg av nøkkelferdig hus – både funkishus, tradisjonelle hus og tomannsboliger. Stadig flere som skal bygge hus, velger et ferdighus.


Her finner du våre priser. Med dette priseksempelet har vi tatt utgangspunkt i vår klassiske enebolig, Maibris. Dette er en storstilt bolig med et herskapelig preg, og med 1mi bruksareal er denne villaen rik på plass. Det første som må være på plass er tomten den skal bygges på.


Så må man finne ut hvilket hus man vil ha. I dag kan man velge mellom et stort utvalg ferdighus som er klare til å bygges rett på tomten din. Vi viser deg ett priseksempel og forsøker å gi deg noen gode svar på veien.


Hva koster et ferdighus

Se vårt priseksempel her. Vi har en fast prisliste der det fremgår hva hvert hus koster. Kostnadene for tomt, grunnarbei maling av utvendig fasade, kommunale avgifter og avgifter til myndigheter osv.


Dette gjør det enkelt for oss å presentere eksakte pristilbud. Siden det ikke finnes noen felles standard på hva som skal følge med et ferdighus , vil hva som inngår i prislistene variere. Det kan være forskjell mellom prisen i prislistene og endelig pris på hele prosjektet. De mest stilte spørsmålene fra kundene våre er spørsmål om pris - og hva som inngår i prisen. I prislista vår får du nå oppgitt pris på en komplett, ferdig bolig som er innflyttingsklar - og ikke et hus som kun er klart til maling.


Hva koster et ferdighus

Mange privatpersoner som skal i gang med et byggeprosjekt vurderer arkitekttegnet hus opp mot ferdighus. Generelt vil et ferdighus være noe rimeligere enn et arkitekttegnet hus, ettersom produsentene av ferdighus spesialiserer seg på sine hustyper og produserer mye av disse. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


FiksFerdig er et boligkonsept hvor vi tilbyr arkitekttegnede hus der alt er prosjektert på forhånd. Velger du denne løsningen, kjenner du prisen på huset du fra dag én. Vi tar en grunnprøve på tomta.


Hva koster et ferdighus

Da ser vi hva slags fundamentering huset trenger, og vi kan gi et nøyaktig prisoverslag, forsikrer Børresen. Hva er pris på ferdighus ? Han forklarer at en grunnundersøkelse gjennomføres av en geo-ingeniør og innebærer at de graver et ca. Husbyggingskalkyle. Prosjektet består av så mange enkeltdetaljer at det ofte kan være vanskelig å få et klart inntrykk av hva den totale kostnaden vil ende opp på. Både husmodell, tomt og geografi påvirker summen av et byggeprosjekt.


Vi gir deg et prisestimat på din unike boligdrøm. Det er imidlertid ikke bare den sømløse og effektive byggeprosessen som bidrar til at ferdighus appellerer til mange – det er like mye på grunn av den gunstige prisen. Hos ABChus kan du få et komplett hus av høy kvalitet – og med nøkkelen i hånden, til en pris mellom 17. Vi i Mesterhus har bygd hus i snart år, og kan derfor svare deg på alle spørsmålene du måtte ha.


Mange lurer blant annet på om vi bare bygger ferdighus , derfor har vi her forklart litt om hva som ligger i dette begrepet, og hva Mesterhus faktisk gjør. Det er vanskelig å gi noen generell fasit på hva som følger med og hva som ikke følger med i prislisten på ferdighus. Fasiten får du først etter at du har fått en salgskonsulent fra husleverandøren til å regne ut eksakt pris for deg.


Noen hovedtrekk finnes likevel på tvers av leverandørene, selv om variantene der ute er mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg