torsdag 20. november 2014

Tøyenbadet parkering

Det eksisterende Tøyenbadet skal rives, og det nye anlegget skal oppføres på samme tomt. Det nye Tøyenbadet blir Oslos største badeanlegg og vil gi byen et hovedbad for både idrett og publikum. Det kommer også en flerbrukshall tilrettelagt for innendørs ballidrett tilknyttet badet.


Parkering langs offentlig vei er gratis der annet ikke er opgitt. Vær imidlertid oppmerksom på at mange områder, spesielt i sentrum er avgiftsbelagt (se punkt kommunale parkeringsplasser over). Følg skiltanvisninger om avgiftsbelagt parkering , begrenset parkeringstid etc. Se mer på Bymiljøetatens hovedside for parkering.


Parkerer du langs en kommunal vei, plikter du å se etter nye skilter i gata minst én gang i døgnet. Her parkerer du bilen hvis du skal til Tøyenbadet , Torshovdalen, Vallhall Arena eller Sinsen. Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om parkering Løren.


ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. Vi tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser i Oslo og ellers i Norge samt passering i tradisjonelle bomanlegg ved kameraesing av registreringsskilter. Du kan bruke de ulike billettypene på alle de kommunale badene i Oslo kommune. Kjøper du for eksempel et halvårskort velger du selv hvor du vil bruke det. Frogerbadet er et friluftsbad med to 50-metersbasseng, plaskebasseng, to sklier, stupetårn og store grøntområder.


Finn informasjon om åpningstider, priser, kontakt og fasiliteter. Oversikt over alle kommunale bad i Oslo, priser og åpningstider. Vi har både store innendørsbasseng og friluftsbad.


Stort utvalg hotell med parkering. Se bilder, les kundeomtale og book! Gratis avbestilling! Guide til Oslo med oppdatert info om hotell og overnatting, kart, turistinformasjon, kongresser, attraksjoner, aktiviteter, konserter. Håper at alle HC-plassene på Tøyenbadet opprettholdes ved Øyafestivalen og at parkering heller flyttes for funksjonsfriske.


Nå er jeg faktisk ikke så rent lite forbannet. Kort vei til Munch Museet og tyen badet. Vaktmesterkompaniet er ilagt dagbot for dårlig brøyting. TYENBADET PARKERING befinner seg nedenfor Tyenbadet rett ved. Forslaget blir behandlet når Oslo Høyre skal vedta kommunevalgprogram på sitt årsmøte til helgen.


Høyres byrådslederkandidat, Eirik Lae Solberg, som også leder miljø- og samferdselskomiteen, støtter forslaget. Det gir mulighet for flere i sentrum til å disponere en bil, selv om de ikke bruker den til daglig, sier han. Men hvorfor i all verden ble det i sin tid laget en stor parkeringsplass utenfor Tøyenbadet når det ikke var meningen at plassen skulle brukes til parkering.


Om det er mulig, reiser vi så ut for å hjelpe dem med å finne parkeringsplass, sier han. Følg oss gjerne for å få med deg ny informasjon, morsomme konkurranser og spennende arrangementer. VårtOslo er avisa for deg med hjerte for Oslo.


Vi forteller historiene fra hverdagslivet i Oslo, fra der du bor, jobber og går på skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg