torsdag 27. november 2014

Sykepleierutdanning deltid

Finn sykepleierutdanning deltid nå på Kensaq. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Dette studiet tas på deltid over fire år, med noen få fysiske samlinger hvert år, mye nettbasert undervisning og dialog, samt praksisperioder identisk med heltidsstudiet.

Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer. I tillegg til det som gjelder for det ordinære opptaket, stilles det krav om to års relevant yrkeserfaring. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet. Delstids sykepleierutdanningen gjennomføres over år med samme faglige innhold og opptakskrav som fulltids sykepleierutdanning.


En sykepleier må være omgjengelig, snarrådig, selvstendig og kunne ta ledelsen i kritiske situasjoner. Du må like å arbeide med mennesker og være i stand til å ta ansvar og vise omsorg. Lovisenberg diakonale høgskole (LDH) var den første skolen i Norge som kunne tilby en egen sykepleierutdanning.


Opptakstallene for hovedopptaket for høyere utdanning er klare.

Vi trenger flere gode sykepleier, og yrket blir stadig mer populært. De siste to årene har prosent flere søkere hatt sykepleierutdanning som sitt førstevalg, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen da tallene ble lagt fram onsdag. Desentralisert sykepleie er et studium for deg som er ansatt i en kommune eller helseforetak, og som ønsker å utdanne deg til sykepleier. Studiet er lagt opp i nært samarbeid med kommuner og helseforetak. Det er avsatt studieplasser for Hordalan plasser for Nordfjoreid og plasser for Haugalandet og omegn.


Du må kunne tenke og handle raskt, og våge å ta ledelse i hektiske og kritiske situasjoner. Behovet for sykepleiere øker, da helse- og omsorgstjenesten til enhver tid står overfor utfordringer i sykepleietjenesten. Sykepleiestudiet gir en allsidig utdanning. Universitetet i Sørøst-Norge – USN tilbyr sykepleierutdanning og en rekke videreutdanninger for sykepleiere.


Våre sykepleierutdanninger Følg lenker for å lese mer om våre utdanningsprogram. Med en bachelor i sykepleie har du gode jobbmuligheter. Utfordringene i helsevesenet er mange og samfunnet trenger flere sykepleiere.


I sykepleiestudiet lærer du å utøve sykepleie, gi omsorg og fremme helse og livskvalitet hos mennesker i alle aldre. Du møter akutt syke pasienter og pasienter som er pleietrengende over lengre ti både i institusjoner og i hjemmemiljøet. Kjersti Sortlan studieleder ved sykepleierutdanning på Kjeller forteller at det de siste ukene har vært stor pågang fra helsefagarbeidere som ønsker å ta dette studiet.


Hun er imidlertid ikke ubetinget positiv for at Kunnskapsdepartementet har pålagt dem å sette i gang denne piloten.

Kunne du tenke deg å bli sykepleier? Er du usikker på hvordan man blir sykepleier? Er du allerede en sykepleier, men ønsker å spesialisere deg og trenger videreutdanning? Da er du kommet riktig.


I denne kursoversikten finner du sykepleiestudier, sykepleier videreutdanning og kurs for sykepleiere. På dette studiet er det lagt opp til oppmøte på Høgskolesenteret på Kongsvinger hver uke. Det vil være undervisning i forskjellige former, som for eksempel fjernundervisning fra Elverum, praktiske øvelser i øvingsavdelingen, gruppeoppgaver, veiledning, seminar og læringsløype. Det er flere ulike årsaker til at vi studerer på deltid , men for mange handler det om en etablert livssituasjon, sier Ask.


Selv syns jeg faktisk dette er en veldig fornuftig måte å studere på. Vi slipper å nipugge, og har noe bedre tid på å modnes med fagene. Det er krav om politiattest og medisinsk testing. Endringer i opptakskrav fom. Blant disse er helsesøsterutdanningen og jordmorutdanning, i tillegg til fordypningsmuligheter innenfor forskjellige fagområder.


Drømmen min er å bli sykepleier, og jeg ser på nettstudier som noe som kunne passet meg i forhold til kjæresten og barnet jeg venter. Jeg har søkt og søkt over alt, men jeg finner ingen sider der jeg kan melde meg opp til nettbasert sykepleierutdanning der jeg får bachelor. Hadde blitt så glad om jeg kunne fått hjelp til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg