tirsdag 25. november 2014

Blokkere facebook

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Når du blokkerer noen, vil du heller ikke kunne gjøre ting som å innlede en samtale med vedkommende eller legge til vedkommende som venn. Men hva skjer når jeg blokkerer ham? Kan han se på innlegg, bilder?


Velg Deaktiver konto, og klikk deretter på Fortsett til deaktivering av konto og følg instruksjonene for å bekrefte. Hold kontakten med venner, familie og andre du kjenner.

Del bilder og videoer, send meldinger og få. Mens noen av endringene er faktisk svært nyttig, er noen ganske absurd tillate folk å påvirke ens personvern mer enn noensinne. Shop ook op blokker. Metoden varierer litt for Android-telefoner. Du kan blokkere noen for å fjerne vedkommende som venn og hindre at vedkommende starter en samtale med deg eller ser ting du publiserer på tidslinjen.


Hvis du har angitt et navn, velger du personen du vil blokkere , fra listen som vises. Blokker nummer på Android-telefon. Siden det sosiale nettverket er online så er det alltid i forandring.


Til glede og forargelse for brukerne.

De har akkurat nå gjort noen endringer så det som vises på facebook veggen din prioriterer annerledes enn før. Det er gansk frustrerende ikke sant? I standardappen fra Samsung, for eksempel, trykker du på mer, innstillinger fra innboksen der du finner blokkér meldinger. Huawei har en svært rik funkskjon her – trakasseringsfilter – som du finner om du trykker på meny i SMS-appen.


For eksempel følger det sosiale mediet med på hvilke annonser du klikker på, og lager seg et bilde av hvilke interesser du har. Du kan selv gå inn å sjekke hvilke interesser det er snakk om. Slik finner du det 4. Hei Jeg har i en stund pratet med en på jobb på facebook.


Vi har pratet nesten hver kveld. I dag så jeg plutselig at hun var borte fra vennelisten min. Det samme gjelder en annen person fra jobb. Jeg får ingenting opp hvis jeg søker opp navnet på facebook. Går jeg inn på chattloggen, ser jeg navn.


Klikk på Hvordan får jeg noen til å slutte å plage meg? Exchange-kontoer, for eksempel Outlook. Fjerne en blokkert avsender se blokkere eller tillate (innstillinger for søppelpost). Tallrike grunner finnes for å blokkere et nettsted fra din hjemme-PC.


Du kan ikke ønsker at barna skal ha tilgang til nettsteder som fremmer vol narkotika eller pornografi, eller du vil kanskje hindre tilgang til områder som bruker adware og pop-ups å spam din maskin.

Fjerner du reklame fjerner du også nyttig informasjon som de trenger, men de er pålagt av å vise hvordan man fjerner reklamen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg