søndag 23. november 2014

Forslag utdrikningslag

Forslag utdrikningslag

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Vi mener alle fortjener en flott feiring. For å hjelpe deg som forlover å planlegge det perfekte utdrikningslag tilbyr vi gratis huskeliste, budsjettmal, idébank med leker, tips og ideer til et flott utdrikningslag.


Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag. For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn forslag til hva man kan finne på.


Lag et budsjett: Hva et utdrikningslag koster er helt avhengig av hvem som arrangerer og hvem som skal være med. Noen velger shoppingtur til Dubai, mens andre har spleisepiknik i hagen. Her vil du finne idéer til aktiviteter og tips til planlegging som vil gjøre utdrikningslaget til en stor suksess.


Tradisjonen med utdrikningslag. Før folk blir smidd i hymnens lenker er det en god gammel tradisjon at forloverne arrangerer utdrikningslag for bruden eller brudgommen! Før var det vanlig å ha utdrikningslaget dagen før bryllupet, men i dag er det vanligste å arrangere utdrikningslaget – uker før bryllupet. Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre et uforglemmelig utdrikningslag.


Her finner du populære utdrikningslag pakker: Ønsker dere en egen skreddersydde pakke ta kontakt med oss. Vi selger minimum aktiviteter per grupper med minstepris på deltakere. Vi kan skreddersy et opplegg med eller uten mat og drikke.


Forslag utdrikningslag

Utdrikningslag i Oslo. Gratulerer med det ærefulle oppdraget som brudens eller brudgommens forlover! Bor du i Oslo-området og skal arrangere en lang dag med utdrikningslag , kan det være deilig å få en pause midt på dagen. Highjump Event holder til like utenfor Oslo sentrum.


Grand Hotel i Karl Johan kan da være en idé. Der kan man låne badeavdelingen og få et deilig basseng til utdrikningslages disposisjon, med massasje, champagne og eget fruktfat, hvis ønskelig. Sett opp et forslag med fullt program og priser og legg det frem som et “ja og nei spørsmål”. Dersom forslaget blir tatt i mot negativt har dere gjort en dårlig jobb. Og vi har derfor skrevet noen tips til utdrikningslag for henne.


Forslag utdrikningslag

Ett utdrikningslag trenger ikke og bare være at den som drikkes ut skal gjøre masse ubehagelige ting og samtidig drikke mye alkohol. De senere årene har det blitt mere populært for jente utdrikningslag og virkelig skjemme seg bort med hyggelige aktiviteter. Jeg ønsker tips til utdrikningslag. Har ikke tenkt å gjøre så mye pek mot henne, en hyggelig sammenkomst med hennes venninner, tenkte jeg.


Men forslag til aktiviteter osv. Jeg skal arangere et utdrikningslag for en kamerat om ikke altfor lenge, skal møte de andre gitta senere for å diskutere litt, men tenkte det ikke skader å se om noen her har noen fine ideer til hva vi kan gjøre med han. Likevel opplever de fleste forlovere at den største og kanskje mest tidkrevende oppgaven de har er å stå ansvarlig for å arrangere et minneverdig og vellykket utdrikningslag. Planlegg tidlig: Et utdrikningslag avholdes normalt minst 2- uker før selve byllupet.


Forslag utdrikningslag

Desto tidligere utdrikningslaget avholdes, jo større er overraskelsesmomentet. Skriv gjerne om hva dere ønsker så kommer vi med flere forslag ! Vi får bruden eller brudgommen opp i høyden! Vi arrangerer utdrikningslag for dere med eller uten instruktør. Det er en spennende og utfordrende opplevelse! Vi kan blandt annet tilby klatring med autobelay og buldring.


Ikveld fikk jeg vite at jeg skal være brudepike og utdrikningslag planlegger å gu hvor jeg setter pris på det! Du tror du vet alt om ham, men gjør du egentlig d? Du elsker ham, du vil bruke resten av livet med ham - men hva vet du egentlig om ham? Dette er en morsom måte å finne ut mer om hvordan brudgommen føler om ekteskap og bryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg