torsdag 13. november 2014

Kan man bli gravid rett før mensen

Rett etter mensen , rett før mensen eller mi. De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Kan man være gravid selv om man har mensen ? Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Det er slik at før mensen kommer, vil det skje en eggløsning og har man sex da, vil man kunne bli gravid.

Eggløsningen skjer altså før mensen , og mensen vil ikke komme om man har blitt gravid. Det er derfor ikke sikkert å ha ubeskyttet samleie selv om man ikke har fått mensen ennå. Så lurt at du tok angrepille. For skulle man klart å få EL da så har man ingen livmorslimhinne som egget kan feste seg i, for den har man nettopp blødd ut. Rett før mensen er livmorslimhinnen på sitt tykkeste og da kan ett egg feste seg, men man nå jo ha EL da.


Graviditet, spedbarn. Kan jeg bli gravid en-to dager før mensen? Den beste tiden å prøve for en graviditet er ikke rett før mensen.

Sikre perioder er en myte. Selv om man stort sett har stabil syklus så kan det faktisk skje at det endrer på seg en eller annen gang. Derfor er det lurt å alltid bruke prevensjon hvis man helst ikke vil bli gravid , uansett hvor mye man prøver å ha sex rett før eller rett etter mens.


Jenta kan med andre ord bli gravid selv om dere ikke har samleie akkurat den dagen hun har eggløsning. Det er minst sjanse for å bli gravid rett før mensen og under mensen , men helt trygt er det ikke. Vil du være helt sikker på å ikke bli gravid , må du bruke prevensjon alltid. Hva hvis kondomet sprekker eller glir av? Ja det kan du, men det er lite sannsynlig.


Hvis du har en regelmessig syklus har du ikke eggløsning før dager etter. SPØRSMÅL kan man være gravid selvom man får mensen ? SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung. Du stiller et vanskelig spørsmål fordi man vet ikke når man har en eggløsning i syklusen. For mange er det rundt dager etter siste menstruasjon, men de.


Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. I den gjennomsnittlige kvinnen, skjer eggløsningen mellom.


Et par kan bare tenke seg hvis man har eggløsning.

Så, ja, du kan bli gravid før og etter mensen. Ifølge fødselslege Dr. Robert Zurawin, av Babycenter. Zurawin sa en typisk periode varer i fem dager. Da er det helt på slutten og man har en kort syklus.


Men rett før mensen så kan man ikke få eggløsning, det går ikke. Hormonene som gir eggløsning og mens er forskjellig og kan ikke skje samtidig. Ikke spesielt til deg altså, men mange kvinner kan lite om kvinnekroppen og hormonene. Hvorfor blir jentene ekstra kte rett fr mensen ? Egglsningen kan vre uregelmessig, og du kan bli gravid rett fr den aller frste.


Eksempel: dagers syklus, eggløsning dager før mens (noe uvanlig at det er så lenge, men det skjer hos enkelte), altså eggløsning på dag 10. Trekk så fra 5-dager som er levetid på sæd og du kan bli gravid dager etter du startet å blø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg