fredag 21. november 2014

Bryllup budsjett

Finn Kuvertpris Bryllup. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid tilgjengelig. Skreddersydd deg som vil føre selv.


Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Et bryllup består av en eller flere seremonier for inngåelse av ekteskap, og den etterfølgende bryllupsfest.

Selv om det fra gammelt av var brudens familie som betalte og planla bryllupet , er dagens trend at brudeparet selv betaler og sammen planlegger det bryllupet de selv ønsker. Vi skal likevel forsøke å gå igjennom de ulike kostnadsdriverne ved å holde et bryllup og bryllupsfest, slik at dere ikke glemmer å sette opp noen punkter i deres eget budsjett. Det det kan være greit å vite er at dere bør bestemme hvor dere skal ha festen, før dere påbegynner å lage et budsjett. Viktig: Sett opp budsjett. Uansett hvor mye dere har tenkt å bruke på bryllupet lønner det seg å sette opp et budsjett - og holde seg til det så langt som mulig.


Sørg for å ha en buffer, men prøv å la være å bruke den. Her er Silje Sandmæls tips! For å kunne starte med bryllupsplanene er dere nødt til å vite hvor mye dere har å rutte med.


Hvis ikke kan dere lett bruke mer penger enn dere egentlig har råd til.

Til tross for et åpent budsjett , satte de seg et maksbeløp og hadde et fokus på å tenke fornuftig hele veien. Klærne ble holdt utenfor budsjettet , siden mannen valgte å kjøpe bunad (som jo vil bli brukt mye i ettertid også) og hun selv visste at hun kom til å selge kjolen etter bryllupet. Planlegge bryllup med et mindre budsjett.


Det var dagen du aldri kommer til å glemme. Han satte seg ned på et kne, presenterte deg for en overveldende forlovelsesring, og du takket gledelig med et høyt og tydelig Ja! En bryllupsplanlegger trenger ikke å koste mye, og kan i mange sammenheng faktisk være med på å redde budsjettet. Redaktør i magasinet Ditt Bryllup , Mona Grudt, tror også det er fullt mulig å få til et flott bryllup uten å verken knuse budsjettet eller sette seg i gjeld.


Bryllup er kostbart og det er lurt å ha et bevisst forhold til hva kostnadene går til. Under finner du informasjon om budsjett for bryllup. Du har tilgang til en bred rekke av gratis budsjettmaler for Excel, som kan brukes både på jobb og privat. Du finner en budsjett planlegger akkurat som mulig fra finansiell sporing til planlegging av spesial hendelser.


Vi har tidligere snakket om å sette opp et budsjett for et bryllup , men hva om dette budsjettet er virkelig lavt? For meg er ikke bryllup gryterett, glass vin og medbragt forøvrig. Hadde jeg blitt invitert ville jeg pyntet meg ( men ikke like mye som til bryllup ), hatt med gave (men kanskje ikke like dyr som til bryllup ), og terskelen for å reise langt for å delta ville vært litt høyere. Mortens farmor kunne ikke delta i bryllupet , men tilbød seg i stedet å dekke velkomstdrinker, vin og øl til maten som en gave.


Cathrine synes det er rart at mange velger å bruke flere hundre tusen kroner på å gifte seg og kanskje til og med låner penger for å holde bryllup. Hei jeg ser at mange har et ganske høyt budsjett for sitt bryllup. Lurte bare på om noen var i samme bås som meg også kanskje noen har noen råd og tips?

Det er veldig vanskelig å svare på en sum – men en rangerer ofte gavesummen etter hvor nærme gjesten er brudeparet, hvor gamle gjestene er og hvor storslått bryllupet er, Sier Elvehaug. Og utdyper akkurat hvorfor summen variere fra person til person. Familie og nære venner legger nok uansett litt mer i potten enn andre. Når bryllupsbudsjettet er laget, kan dere endelig gå å handle!


Husk at dere ikke til enhver pris MÅ bruke det hver post på budsjettet sier dere har råd til. Jeg har selv vært i bryllup hvor regningen totalt sett ikke kom på mer enn 35. Det slo meg aldri at dette var et sparebryllup.


Velg riktig tid på året. Roger Løvendahl i Bryllupsvenner. Kvinneguiden at det kan være lurt å gifte seg på de dagene på året hvor det er færrest bryllup. Hvilken farge pynter vi i (blomster,lys og servietter). Husk at alt trenger ikke være i hvitt til ditt bryllup ! Mange bruker retter, mens det nå er blitt mere vanlig med retter.


Bruk gjerne litt fantasi. Vi greide å holde oss til budsjettet , ikke et veldig dyrt bryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg