mandag 10. november 2014

Hva er dine svake sider

Hva er dine svake sider

Spørsmål om hva som er dine svake sider er svært vanlig i jobbintervjuer. Her er hva du ikke må svare, samt en suksessformel for det perfekte svar. Vi i Manpower gjennomfører jobbintervju daglig, og her er våre anbefalinger på hva man bør tenke på for å gi gode svar. Og at du gjerne tar med deg det impulsive inn i det sosiale miljøet, mens du bruker dine mer strukturerte sider til ren business.


Er du vanskelig å samarbeide med? Hva er dine største svakheter? Spørsmålet forårsaker både usikkerhet og stress for mange, og svaret kan faktisk avgjøre om du får jobben eller ikke.


Jeg er forresten ganske flink med mennesker og komplekse oppgaver hvor jeg bruker mine analytiske sider , men er ofte litt for dårlig på å holde orden, så jeg satser på å komme meg opp på et nivå hvor jeg har en sekretær som tar seg av det jeg ikke er best på og ikke liker selv. Hvis du blir spurt om dine sterke og svake sider. Hun ber deg om å tenke gjennom hva som er dine sterke og svake sider , å lese gjennom søknaden din i forkant av intervjuet, samt tenke gjennom hvorfor du er den rette for stillingen.


Hva er dine svake sider

Du må på kort tid trekke frem dine mest salgbare egenskaper og erfaringer, så vær effektiv, sier Moe. Det kan kanskje virke som et enkelt og ufarlig spørsmål, men svarene dine bør ikke overlates til tilfeldighetene. Du bør nok komme med noe bedre svake sider enn det nanya skrev. Det er ikke en bra svak side nei, det er bare et elendig svar.


Hadde du svart noe sånt til meg hvis jeg intervjuet deg hadde jeg tenk denne dama vet enten ikke hva ordet svak betyr, eller så eier hun ingen selvinnsikt. Og bruk for all del ikke oppbrukte svar, slik hun over meg også sier. Hvordan unngå å spolere sjansene, men klare å fremstå best mulig – også her? Vi stiller ikke spørsmålet for at vi skal ta deg slik at du ikke får jobben, men for at du kan vise at du klarer reflektere over egen adfer sier bemanningsrådgiver Torill Guzman i rekrutteringsselskapet Adecco.


Hva er dine svake sider

Alle har selvfølgelig også dårlige sider. Når det kommer til jobbintervjuet får man ofte spørsmål om sine sterke og svake sider. Skal på jobbintervju i morgen. Jobber i helsevesenet.


De svake sidene bør jo ofte vinkle litt så arbeidsgiver kan tolke de som positive også. Sterke biten klarer de fleste, man er god til noe. Jeg har grublet en stund på dette spørsmålet.


Jeg er ung og har ikke jobbet så mye så har vært mye arbeid hittil i forbindelse med skole og slik hvor jeg har gjort alt selv uten å ha måttet jobbe med andre. Dermed finner du ut hva personalsjefen ser etter, og kan grundig ramse opp lignende oppgaver du har utført med stort hell. Men hva skal man gjøre? Dine sterke og svake sider ? Selvbeskrivelsesspørsmålet er en klassiker i de fleste jobber. Hei Ida Hva som er en persons svake sider , eller forbedringsområder er veldig individuelt, og de fleste av oss blir mer klar over hvilke disse er etterhvert som vi skaffer oss erfaring og reflekterer over hva vi kunne ha gjort annerledes i vanskelige situasjoner for å komme ut med et bedre resultat neste gang samme situasjon oppstår.


Da kan jeg vri det litt selv, f. Jeg er veldig nøyaktig, såpass at noen har kalt meg pertentlig, men om det er positivt eller negativt får andre avgjøre. Jeg leter etter en ny type jobb, men vet ikke helt hva jeg har lyst til og kjenner ikke til hva som er mine sterke eller svake sider. Hilsen 50-åring med mye å gi. Som sagt, dette spørsmålet får du med stor sannsynlighet.


I jobbintervju kan man bli spurt om hva som er ens svake sider , - hva svarer man da? Jodi Glickman skriver i et blogginnlegg hos Harvard Business Review om sine svake sider og måter å håndtere egne svakheter på i en jobbsituasjon. Vurder det i forhold til hva jobben din krever.


Ikke legg skjul p de svake sidene dine. Nr jeg spr om hva som er deres svake sider , da har de ikke noen svar. Foretrekker du å jobbe selvstendig eller i team?


Hva gjorde du i den perioden det er hull i CV-en? Hva synes du om arbeide under tidspress? Hvorfor bør vi ansette akkurat deg? Hva kan du bidra med i denne jobben?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg