onsdag 5. november 2014

Økt utflod gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Og når man så er gravid , så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt. Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens. Normale graviditetsforandringer som følge av hormonendringene, gir tykk og hvit utflod uten klumper. Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit, men den har i tillegg karakteristiske cottage cheese- liknende klumper.


Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Etter overgangsalderen får mange kvinner økt utflod eller skjedebetennelse på grunn av hormonmangel og tørre slimhinner i skjeden. Hva er skjedebetennelse? Skjedebetennelse, også kalt vaginitt, forekommer hvis man har økt mengde utflod og samtidig har vekst av f. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere tempo og avstøtes i større grad enn hos ikke-gravide kvinner.


Økt utflod gravid

Har lest litt om dette på nettet, og i følge mine symptomer kan det ligne litt på soppinfeksjon? Siden økt utflod også kan skyldes sykdommer i livmor og livmorhals, som for eksempel svulster, anbefaler Bengtsson at man lar seg undersøke av lege når slike forandringer oppstår. Ved økt utflod er det også klokt å unngå bading, samleie og å bruke bind i stedet for tamponger frem til det er gjort legeundersøkelse, sier han. Spørsmål: Hei, beklager den ekle overskrifta, men dette er det som bekymrer meg. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid.


I uke eller kjenner mange nå ett eller flere symptomer på at man er gravid. Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Mengde utflod varierer fra jente til jente og kvinne til kvinne. Noen har så lite at de føler at ikke har noe, mens andre kan ha ganske mye.


Har du mye utflod , så har du det. NHI at skjedeveggene begynner å bli tykkere nesten umiddelbart etter befruktningen. I dag er jeg akkurat ferdig med uke og i går kveld kom det brun utflod. Ble naturlig nok litt bekymret, men snakket med en jordmor og en venninne som nettopp har født og ble litt beroliget. Jeg har ikke vondt eller noe sånt.


I noen tilfeller kan disse kjønnssykdommene gi komplikasjoner ved å spre seg til egglederne og gi egglederbetennelse. Stusset forøvrig på dette med utflod , skjønner dere. Jeg mener å huske at jeg uken før tr ikke har så mye utflod.


Litt er det jo, men ganske lite. Nå synes jeg det er mer enn normalt, og jeg har IKM den 15. Alt startet med at jeg begynte å blø under sex eller fikk blod i utflod etter sex. Dersom jeg gjør noe seksuelt kommer det en blanding mellom mørkerød og brun utflod etterpå.


Har også vondt nedre del av magen ofte, og har fått økt utflod. Små blødninger er også som oftest helt normalt. Det har ikke skjedd før. Endring i utfloden kan også være ett symptom på klamydia.


Noen sykdommer og tilstander kan derimot også gi økt mengde utflod , men da har man oftest andre symptomer eller plager i tillegg til økt utflod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg