søndag 2. november 2014

Gravid menstruasjon

Gravid menstruasjon

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det går an å være gravid selv om man har mensen, men det er sjeldent. Nå er ikke jeg noen ekspert på svangerskap, dette er mitt første, men jeg er ganske sikker på at du ikke kan være gravid hvis du har hatt menstruasjon nå nylig.


Hun får vanligvis en bortfallsblødning som ligner en vanlig menstruasjon , noen dager etter seponering. Neste menstruasjon kommer vanligvis cirka en måned etter denne bortfallsblødningen. Dersom det er mulighet for at kvinnen er gravid , tas en graviditetstest, da det ikke kan utelukkes at noretisteron kan ha fosterskadelig effekt. Særlig hvis kvinnen er ennå ikke klar over at hun er gravid.


Denne tidlige blødning er vanligvis et tegn på graviditet problemer. Blødning kan være et tidlig tegn på spontanabort eller ektopisk svangerskap. Er stort sett det svangerskapssymptomet som oppdages først, og som fører til at den gravide velger å ta en graviditetstest. Andre forklaringer kan være graviditet, anoreksi, intensiv trening, bruk av enkelte medikamenter som p-piller, hormonspiral, antipsykotika, for tidlig overgangsalder. Opphør av menstruasjon kan også skje ved underliggende sykdom.


Gravid menstruasjon

Din syklus dag for day Dag til Hvis du ikke er gravid , bli gammelt dødt vev skylt ut, og menstruasjon begynner. Ifølge henne er graviditet den vanligste årsaken til uteblitt menstruasjon hos kvinner i fruktbar alder. Om mulighetene for å ha menstruasjon under graviditet: Det er ikke helt uvanlig med en menstruasjon helt i begynnelsen av svangerskapet. Vanlige, regelmessige menstruasjoner svangerskapet igjennom, forekommer vel knapt såvidt jeg vet, men innen medisin finnes der alltid svært sjeldne unntak på det meste, men jeg har ikke hørt om dette.


Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Det er ikke alltid at gravide blir henvist til ultralyd for små blødninger som antas å være ufarlige. Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet. Angi dato for første dag i siste menstruasjon.


Grunnlaget for beregningen er en svangerskapslengde på 2dager fra første dag i siste menstruasjon. Når ei jente er fruktbar, kan hun få barn. Det er mulig å bli gravid allerede før første menstruasjon. Jenter er fruktbare fra første eggløsning.


Selv om det er første gang man har samleie, kan man bli gravid. For ifølge gynekolog og overlege Peer Høvik risikerer man nemlig å bli gravid dersom man har samleie under de siste dagene av menstruasjon. Ja, det kan faktisk skje.


Den gjennomsnittlige menstruasjonssyklusen er dager lang fra første dag i en menstruasjon til første dag i den neste. Venter du til den dagen du forventer å få menstruasjonen, er testene mer enn sikre. Vanligvis vil det være mulig å registrere hCG i urinen allerede dager etter befruktning (omtrent dager før forventet menstruasjon ), men hCG-nivået kan variere i konsentrasjon og være for lavt til å gi utslag. Om du er gravid eller ikke, kan du finne ut ved å bruke en svangerskapstest av urin.


Den får du kjøpt på apoteket. Hvis du er gravid og ønsker abort, må du gå til lege så fort som mulig. Ellers må du bestille time til svangerskapskontroll på helsestasjonen eller hos legen, men det haster ikke før du er cirka tre måneder på vei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg