tirsdag 11. november 2014

Oslo city legesenter gynekolog

Bestill time på dagen. Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Oslo sentrum samme dag. Vi kan som oftest tilby time allerede samme dag.


Vil tilbyr kort ventetid for time hos gynekolog. Kort ventetid hos gynekolog og alle priser er oppgitt på forhånd. Se priser for tjenester her og bestill time direkte på nett.


Vi har både kvinnelige og mannlige spesialister innen flere områder, og tilbyr med dette et bredt spekter av helsetjenester som er tilgjengelige for alle. Det at vi står utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, og man behøver ikke henvisning for å få time. Pasienter hos oss må dermed betale konsultasjon og behandling selv. Du kan lese mer om våre tjenester og priser under hvert enkelt behandlingsområde i hovedmenyen.


Den beste legen og gynekolog Lege: Aage Huseby Skrevet 10. Rapporter som upassende Vurderingen er rapportert. Hos oss kan alle bestille time – uavhengig av fastlegeordningen eller henvisninger.


Kontaktinfo, kart, ansatte, kvalifikasjoner, omtaler. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser. Velg ønsket tjeneste, og finn den timen som passer deg best! Da ble jeg spurt foran hele venterommet hva min legetimen gjelder for å prøve å avtale med legen om hun har tid for meg.


Veldig uprofesjonell helsepersoner! Jeg kom pga av mistanke om kreft. Vi har kort ventetid for konsultasjon hos allmennlege og gynekolog. Vi har også spesialister innen en rekke medisinske fagområder, slik som psykisk helse, gynekologi og obstetrikk og hjerte- og karsykdommer. Her finner du priser, ventetider og anmeldelser.


Vi står utenfor fastlegeordningen slik at du selv kan bestemme hvilken lege du vil gå til uansett hvor i landet du bor. Hos oss møter du et bredt fagmiljø innen legetjenester. Vi kan tilby allmennleger, psykologer, gynekologer, urolog, fysioterapeut og medisinsk kosmetisk hudbehandling.


Vi fortsetter å utvide tilbudet på klinikken vår og er stolte av å kunne presentere Dr. Pirooz Badr som vil praktisere som kardiolog hos oss fremover. Konsultasjon hos gynekonebærer samtale og undersøkelse hos legespesialist i kvinnesykdommer og fødselsmedisin. Spesialisten vil gjerne foreta gynekologisk undersøkelse, innvendig. Gynekolog : Gynekologer har spesialisert seg i kvinnesykdommer og svangeskap frem til fødsel.


Gynekologer arbeider også med svulster i de kvinnelige organene, blødningsforstyrrelser, vannlatingsproblemer, barnløshet, problemer i tidlig graviditet, hormonforstyrrelser og medisinske årsaker som forhindrer et normalt seksualliv. Gynekolog med fleksible arbeidsmetoder Vår gynekolog stiller opp på timen og er tilgjengelig også på kveldstid og lørdager for å kunne yte rask og effektiv hjelp. Våre gynekoger har bred erfaring og kompetanse innen sitt felt.


Samtlige er tidligere overleger ved sykehus i Norge. Medical City er en tverrfaglig klinikk på Løren, med et bredt helsetilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg