torsdag 20. november 2014

Dikt til navnefest

Liten og søt med verden for dine føtter, hvor enn du går så husk dine røtter, kjærligheten følger deg på din vei, for vi setter utrolig pris. Humanistisk navnefest er en feiring av at barnet er født og har fått sitt eget navn. Det er en fin måte for familie og venner å ønske den nyfødte velkommen til verden på et ikke-religiøst grunnlag.


Dikt til navnefest

Dikt til dåp og navnefest Tinetoffs litteraturforum. På denne siden har vi samlet flere flotte dikt som kan passe til dåpen. Et fint alternativ til et dåpsdikt, kan være å sitere et vers eller to fra en dåpssalme. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene.


Hun satte stor pris på at navnebarna fikk lest opp hvert sitt dikt som de også fikk med seg hjem. Magnus fikk et dikt av Piet Hein. Men etter en ti så føles det rett. Det spretter så lett over tungen.


Dikt til navnefest

I dag har du fått deg et navn som er ditt, men du, må gi mening til navnet, slik at det kan vise seg litt om litt, ditt navn vil man elske, og savne. Ble veldig overrasket for jeg synes det ble mye du skulle forholde deg til , men du har flettet det så fint inn:). Dette ble en positiv opplevelse for meg, for jeg var jo spent. Nå kan vi bare glede oss til konfirmasjonsdagen:).


Tusen takk for hjelpen! Du er et nydelig lite smykke. Med dåpsdagen hjertelig til lykke. Ukjent Da mødre ble til Da mødre ble til var tanken ganske klar.


For mødre har noe i seg som ingen andre har. De øser av sin omsorg og deler alt de vet. De viser deg at livet er håp og. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør!


Pynt, Dekorasjon og Mer til Dåp og Navnefest. Vi har hatt navnefest ganger nå, og ingen av gangene har noen sagt noe om dikt ! Kan jo være forskjellig fra landsdel til landsdel da. Men er jo veldig koselig med dikt , men da ville jeg tenkt etter seremonien, på festen hjemme. Min mor skrev inn dikt i den store barnesangboka, som Ronja fikk, og den store rim og regleboka, som Milla fikk. Foreldrene tar barnet med for at familie og venner skal få hilse på barnet og for at barnets navn skal bli offentlig kjent.


Dikt til navnefest

I tillegg til en tale inneholder seremonien kulturinnslag som musikk og diktlesning. En liten engel du er, med små fingrer og tær. Innlegget er redigert iht. Kvinneguidens regler. Diktet i sin helhet kan leses på denne siden.


Leter du etter et flott dikt til en spesiell anledning? Da har du kommet til riktig sted. Her kan du finne mange forskjellige typer dikt som kan passe til mange forskjellige anledninger. Kanskje finner du et dikt som passer perfekt til bursdagskortet, valtentineskortet eller til gratulasjonskortet til noen som nylig har fått en baby? En baby så skjønn, i nydelig festkledning, et navn så vakkert, en spesiell anledning!


Gratulerer med dagen! Dersom du heller ønsker en kort tekst til navnefestkortet, kan du finne mange forslag på denne siden: Tekst til navnefest. Trenger du gavetips til navnefesten?


Vi skal ha navnefest for jenta vår. Forslag til sanger eller dikt til navnefest ? Anonymforum – Skravle – Foreldreforum. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her. Dåpssanger Passer også til navnefest. Jeg får ei niese i løpet av august, og kunne tenkt meg å ha ett dikt inni kortet til både velkommen til.


Det er vanlig å ha navnefest når barnet er mellom fire og tolv måneder, og dere trenger ikke å være medlem av Human-Etisk Forbund for å velge denne typen feiring. Gjesteliste til navnefest. Når form for navnefest er valgt, må dere bestemme dere for et navn til babyen dersom dette ikke er gjort allerede. Helt til slutt, kjære små: Lykke til med dagen alle sammen!


Jeg skulle ønske jeg kunne følge med og se hvor det blir av dere, hva det blir av dere, og hvem dere vokser opp til å bli. Men hvis vi ikke møtes igjen vil jeg si at jeg ønsker dere medvind og lykke til i denne rare greien som vi kaller livet. Fant dem på barnemix. Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp.


Dikt til navnefest

Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg