mandag 17. november 2014

Blod etter samleie

Uregelmessige vaginalblødninger omfatter sporblødninger av små mengder blod mellom periodene - ofte sett på toalettpapiret etter at du har tørket deg - eller kraftigere blødninger der du må bruke bind. De fleste tilfeller av blødning etter samleie dreier seg om sporblødninger, og det er det som omtales i denne artikkelen. Så bra at du sjekker opp det du lurer på etter at du har hatt sex med en annen person. Mange opplever at det kommer litt blod i forbindelse med sex.


Slimhinnene kan blø lett ved en liten rift.

Grunnen til blødninger etter samleie er oftest rift eller sår. Blødninger etter samleie under graviditet. Gravide kvinner er mer utsatt for å oppleve blødninger etter samleie.


Mange gravide kan oppleve mer utflo og det er ikke mange dråper blod som skal til før blødningen ser større ut. Samleie og prevensjon. Noen kvinner kan blø litt etter et samleie.


Når bør i så fall lege oppsøkes?

Hvorfor kommer det ut blod og gjør vondt etter samleie ? Anonym bruker skrev: Min erfaring er at det ikke skjer så mye selv om de fyller år. Min sønn er også lærling, så han klarer seg selv økonom. Etter graviditet sliter for eksempel kvinner med rifter, sier nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet, Maria K. Ebbestad til Kvinneguiden.


God glid - også i senga - Da anbefales det ikke å ha samleie før kvinnen har vært på etterkontroll, den såkalte seksukerskontrollen, hvor legen sjekker underlivet, eventuelle sting og ser at alt er i orden. Normalt vil livmoren etter fødselen trekke seg sammen, og blodårer vil lukke seg. I noen tilfeller skjer ikke det. Livmoren er slapp, trekker seg ikke sammen, og det blør vedvarende fra området der morkaken har vært festet. Blodet kan også hos gutter skyldes kjønnssykdom.


Smerter og annet ubehag. Noen opplever også at kjønnslepper eller forhuden blir hoven. SVAR: Hei gutt år Takk for at du skriver til ung. Den uventede blødningen fra skjeden er som regel smertefri.


I det siste har jeg begynt å blø litt etter samleie. Er det noen som vet hva dette kan være?

Hvilke tanker og meninger gjør du deg som mann eller kvinne? Har hele denne tiden hatt menssmerter i større eller mindre grad. Du har sagt at det kan være normalt med smerter i starten av svangerskapet ved endometriose.


I går kveld hadde jeg samleie med kjæresten min. Du må ikke bruke Wellbutrin mot angst. Mangel på glede, mangel på energi, mangel på initiativ, osv. Zoloft har også minimal påvirkning på Paralgin Forte og T. Når han fingrer deg bør han være forsiktig, og ikke ha lange, skarpe negler.


Det var godt å høre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg