mandag 3. november 2014

Hvordan strikke en lue

Hvordan strikke en lue

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Lær å strikke med strikkeskolen. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk?


Du kan bruke rundpinne eller settp å strikke en lue i runden, men disse metodene kan være skremmende for begynnelsen strikkere. Det er lett å hekle lue ! Vi anser nå hvordan å passe øreklaffene. Denne hatten øreklaffene lenger ment for en gutt, men det er ikke nødvendig.


Hvordan strikke en lue

Ushanka Hetten har et dobbelt lag av strikking på sidene. I tillegg har den et stoff isolasjon, hem på vrangsiden. Jeg kan ikke strikke med flere pinner (har brukt rundpinne frem til nå), så for min del blir avslutningen med masker egentlig. Spørsmålet er om det blir bra?


Og kan jeg virkelig bare tre en tråd gjennom alle maskene, eller burde jeg heller avslutte strikkingen, for deretter å snurpe det sammen? Denne lua er til sjuåringen som så ei lignende lue i en butikk og bare måtte ha den! Men denne mamman kjøper ikke luer, selv om sjuåringen ikke hadde noen tro på at jeg klarte å strikke akkurat sånn lue.


Bortsett fra at lua fortsatt mangler en dusk, for det skal den ha, så ble gutten veldig imponert over den flinke strikkemamman sin. Her er alt du trenger for å ta fatt på strikkepinnene for aller første gang. For meg har hekling vært den mystiske lillebroren til strikkingen, men så fort jeg fikk dreis på de grunnleggende maskene, viste det seg å være enda enklere enn å strikke. Strikkeoppskrift fra Klompelompe: Lille luring- lue. En morsom lue med mønster som snurrer fra Klompelompe.


Et artig og enkelt prosjekt. Lag luen i din favorittfarge. Disse lenkene kan være til hjelp både for den som er helt blank på å strikke , den som trenger å friske opp grunnteknikkene og den som vil lære seg mer avanserte teknikker. I dag har jeg publisert en video som viser hvordan du kan strikke en lue på en Prym Maxi strikkemølle. Jeg har faktisk strikket en del luer på denne strikkemaskinen etterhvert, og i forhold til hvor enkel det er og hvor raskt det går, vil jeg si meg riktig fornøyd med hvordan luene blir.


Hvordan strikke en lue

Hvordan strikke en lue. N er det tid for strikke luer. Strikket snor Slik lager man en strikket trdsnor. Her viser jeg hvordan man p en rask og enkel mte kan strikke en barnelue p en strikkemlle In this video, I show you how to make a. Et garnnøste, en liten rundpinne og ikke noen oppskrift, det er alt som skal til.


Men jeg har fått flere spørsmål på Ravely om oppskrift, så her kommer en kort forklaring. Dette er en ribbelue av aller enkleste sort, det trengs ingen oppskrift til det. Noen amerikanske damer lurte på hvordan jeg hadde fått til stripene.


Instruksjonsvideo fra Sandnes Garn som lærer deg å strikke enkel perlestrikk. Skip navigation Sign in.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg