fredag 7. november 2014

Fjerne venner på facebook

Fjerne venner på facebook

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Klikk på Fjern fra venner.


Fjerne venner på facebook

Personen du har fjernet som venn , blir ikke varslet. Ved hjelp av en liste kan du publisere en oppdatering for utvalgte personer, for eksempel kollegaer eller venner som bor i nærheten av deg. Du kan også se oppdateringer fra bestemte grupper (for eksempel nære venner og familie). Peg på Venner øverst på vedkommendes profil. Vælg Fjern som ven.


Slik sletter du noen som venn. Hvis du ikke ser den, klikker du på Se mer. Deretter må du trykke på Venner og velge Fjern som venn. Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer. Gå til personens profil ved å skrive vedkommendes navn i søkefeltet øverst.


Fjerne venner på facebook

Trykk på Fjern som venn , og trykk deretter på OK. I kolonnen til venstre klikker du på Personvern. Se etter innstillingen Hvem kan se vennelisten din? Rediger lengst til høyre.


Velg publikummet av personer (f.eks. Venner ) som du vil skal ha tilgang til vennelisten din. Til højre for navnet er der tre grå knapper – den ene af dem hedder venner. Holder du markøren over den knap, vil du nederst finde muligheden “ fjern ven”.


Når du har trykket på den knap, er I ikke længere venner. Du har sikkert lagt merke til at når du godtar venneforespørsel til noen, vil vennene dine bli varslet automatisk News Feed deres hjemmeside. Søk etter venner , og klikk deretter på navnet deres for å legge dem til på listen. På hovedskjermen på Messenger er det noen valg nederst, med bilde av hus, telefon, kamera, tegn for liste og spillkonsoll.


Til høyre for disse er en runding med i inni, og der kan man fjerne kontakt! Dette gjelder da kontakter man ikke er venner med. Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen. Det blir opplevd som sosialt klønete når.


Søg efter venner , og klik derefter på deres navn for at føje dem til listen. Appen viser nemlig når du sist var aktiv på telefonen eller pc-en. Du kan klikke på Se flere forslag for at se flere venner.


Du kan se en liste over de personer, du har blokeret, i afsnittet Bloker brugere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg