mandag 17. november 2014

Fint guttenavn

Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. De er alfabetisk sortert under. Hvilket gutte navn synes du er finest ? Svar gjerne her så oppdaterer vi artikkelen med jevne mellomrom.


Fint guttenavn

Abel Adam Adrian Aidan Aiilo Ailo Ailu Aksel Alan Albert Alberto Aleksander Alend Alexander Alfred Alvin Amadeus Amund Anders Andor André Andreas Anton. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Jeg trenger tips til fine guttenavn ! Gjerne som er litt gamle.


Har Mats, Sivert, August og Ferdinand på lista, med kanskje Sivert øverst. Har fått vite at det er en liten supermann i magen min. Jeg og mannen min har diskutert og diskutert men finner ingen fine. Lilly og Sol kan også ha andre forklaringer. Noen få Symre og Symra fins blant de litt eldre jenter, kanskje det også er noe som kommer.


Toppnavnet Linnea er inspirert av den svenske planteforskeren Linné. Hva er de fineste guttenavnene dere vet om? Vi får en liten en i april og siden han skal ha to etternavn synes vi det er greit at ikke fornavnet er av den lengste sorten.


Guttenavn - norskenavn. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Disse navnene har vært lite brukt i flere tiår nå, men da de hadde sin storhetstid fantes de i ganske mange familier.


Fint guttenavn

Om man ønsker oppkalling, kan disse navnene være fine å bruke nå, sier Utne. Han mener også at de kan fungere som navn nummer to, som kanskje ikke nødvendigvis brukes til daglig. Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det. Jeg har tenkt en del på navn i det siste, og selv om jeg er ganske forberedt med tanke på jentenavm, så mangler jeg guttenavn ! Jeg har ingen anelse, annet enn at det ikke kan være et av disse: Daniel Adrian Magnus Ronny Andreas Mathias Morten Helst vil jeg unngå navn med r. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp guttenavn i ordboka.


Av dine syntes jeg alle var fine Har en svigerinne som heter Alicia,syntes det er veldig fint ! Kjenner en som heter Ailin,men hu skriver det Aileen-syntes Aileen ser penest ut,men er nok fordi det er det jeg er vant med Hva heter storebrødrene? Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Seks nye guttenavn kom inn på topp 1listen.


Frans endte høyest med en 75. Nye navn på topp listen var Alexander og Noah, ut gikk Axel og Vincent. Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden? Da har du kommet til riktig sted.


Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden. Hundenavn til tispe finner du her. Se også: Gratis hundefôr og rabattkampanjer – Smarte produkter til hund og eier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg