onsdag 19. november 2014

Kiddo tripp trapp stol

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se vårt store utvalg.

De Beste Priser Nå! Da revolusjonerte den barnestol kategorien, og i dag er den fortsatt like aktuell og unik. Den høye barnestolen løfter barnet opp og inntil spisebordet, der barnet kan ta del i familiestunder og måltider sammen med resten av familien.


Søk etter tripp trapp stol kiddo på Kelkoo. Sammenlign tilbud på tripp trapp stol kiddo fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Svart bøyle til Kiddo barnestol som brukes til mindre barn. Bøylen er trinnløs justerbar og kan tas av når stolen skal brukes til større barn.


Det følger med en rem til bøylen.

Tørkes av med fuktig klut. Passer ikke til eldre modeller. Tripp trapp stol fra Kiddo Nypris kr. Fin tripp - trapp - stol selges. Aldri hørt om kiddo , men vi har tripp trapp.


Sittehøyde: -cm. En barnestol som er stabil og fleksibel, med enkel bøylefunksjon som nå er i hygienisk plast. Sete- og fotplate kan reguleres hele nivåer, og sittedybden tilpasses automatisk når du velger nivå. KIDDO kan henges opp på bordplaten.


En norsk designklassiker som vokser med barnet! Kjøp enkelt på nett i dag! Relevante fordeler i småbarnstiden. Barnas Hus butikk her.


Kan legges sammen ned et enkelt grep når den ikke er i bruk. Finn de beste tilbudene på Kiddo stol selges hos Rubrikk. En sikkerhetsbøyle kan kjøpes som ekstrautstyr til stolen - Man kan i tillegg kjøpe et nyfødt-sete til tripp trapp stolen.

Sete og fotokalender kan justeres i høyden. Her kan babyer og mindre barn sitte trygt og komfortabelt i stolen. Velg den som passer best i ditt hjem og til ditt barn! Fordi: det er vanskeligere for ungen å skyve seg ut fra bordet selv (en fordel når ungen er år og til stadighet får en halvmeter mellom seg og bordet, og når de er store nok til at å skyve ut hadde vært en fordel greier de fint å smette ut på sidene) og fordi stolen på ingen måte kan tippe forover når fotbrettet. Stolen er designet av Peter Opsvik og produseres av Stokke Gruppen.


Leveres i bjørk kryssfinér.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg