tirsdag 18. november 2014

Sjokoladekonfekt oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Sjokoladekonfekt oppskrift

Brekk sjokoladen i biter og ha dem i en kjele sammen med kaffe. Sett kjelen på en kokeplate over svak varme. La sjokoladen bli helt myk før du røren den sammen med kaffen, ellers kan den lett klumpe seg. Rocky Road er deilig og god sjokoladekonfekt med marshmallows, karamell og peanøtter. Dette er virkelig en favoritt som alle vil elske.


Passer ypperlig som spiselig julegave. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Julekonfekt: Seks enkle konfekt- oppskrifter Myk vaniljefudge, knasende sprø daim og smakfulle moccatrøfler.


Sjokoladekonfekt oppskrift

Knekk opp sjokoladen i små biter. Du trenger også silikonformer til å støpe sjokoladen i. Ha den i en tykkbunnet kjele. I oppskriften har jeg brukt mye sjokolade, faktisk 4gram. Når man lager sjokoladekonfekt er man helt avhengig av å være nøyaktig med temperaturene. De magiske tallene er 4 og - se oppskrift og video).


Dersom du prøver med å bare bruke 1gram sjokolade vil du fort oppdage hvor vanskelig det er å få temperaturen riktig. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.


Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser. Finn vin til maten. Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.


Magisk sjokoladekonfekt Denne sjokoladekonfekten smaker deilig til en kopp kaffe og kan lages hele året. Storesøster Anette, som i fjor laget de ekleste punsjebollene jeg noen gang har smakt, og som ingen spiste, hadde i år lagt seg i selen og disket opp med sjokolade fylt med peppermynte, som hun fant oppskrift på her. Sjokoladestenger med.


Kombinasjonen søtt og salt gjør seg godt i mange sammenhenger, og konfekt er intet unntak. Dette må være noe av det enkleste, men samtidig noe av det beste man kan lage når det gjelder julekonfekt! Det var også en suksess! En amerikansk klassiker, laget av sjokolade, karamell og salte nøtter. En av mine absolutte favoritter!


I denne oppskrifta har jeg brukt mørk sjokolade som trekk, men det blir også godt med trekk av hvit sjokolade. Oppskrift på sjokoladekonfekt med pasjonsfruktfyll. Pakker du konfektbitene pent inn passer de utmerket som en liten gave. Ingredienser: – gir 30.


Kok opp melk og sukker i en kjele til kokepunktet. Visp sammen eggeplommer og vaniljesukker i en bolle for seg selv. Spe litt og litt melk over i eggeplommene mens du pisker godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg