tirsdag 25. november 2014

Uker gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Følg graviditeten uke for uke.


Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp.

Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Gravid uke til 12. Hvis du har vært kvalm, vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over. Symptomer kjenner du som regel ikke før i uke 4. I uke er mensen forsinket med én uke. Du er nå over halvveis i svangerskapet og kan etter hvert kjenne bevegelser utenpå magen.


Vi gir mor sprøyter som virker lungemodnende for barnet (lungemodningssprøyter) og prøver å utsette fødselen om den kommer i gang før uke 34.

Fosteret har både våkne perioder og søvnperioder. Hva med fødsel etter termin? Sannsynligvis føler du deg ikke noe særlig bedre ennå. Mange er kvalme, trette, oppblåste og mer. Trøsten er at kvalmen pleier å gi seg om et par uker.


Kanskje har du foreløpig gått lite opp i vekt, men snart kommer vektøkningen sakte men sikkert hos de fleste. Uke 1: Forbered deg på å bli gravid. Ikke rart man blir forvirret.


Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke , svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. Dette kalles også mors uker , i motsetning til fosterets uker som telles fra selve befruktningen, og er omtrent lik mors uker minus to. Eggløsningen skjer i slutten av uke eller helt i begynnelsen av uke og det er først da den egentlige graviditeten kan ta til. FRA BEFRUKTNING TIL FØDSEL: Bli med på en fantastisk reiser.


Magen din er nå kanskje på det høyeste nivået i hele svangerskapet. Det innebærer at du kan føle at det er vanskelig å puste dypt ned i lungene, og at det liksom ikke er plass til maten du spiser. Trøst deg med at babyen snart synker ned i bekkenet, om den ikke allerede har gjort det.

Husk derfor å ta godt vare på tennene dine. Noen vil kjenne fosterbevegelser allerede fra uke 1 eller 1 men for de fleste vil det ta noe lenger tid. Mange gleder seg nå veldig til at magen skal bli ordentlig synlig. Den oppleves nok størst på kvelden.


Det er fortsatt en stund til den klassiske kulen dukker opp, i hvert fall for førstegangsfødende. Siden livmoren din nå vokser jevnt og trutt, kan du kjenne litt magesmerter. En balansert kost hos gravide kvinner bidrar til å sikre en frisk baby.


Det hjelper også til å bevare en sunn helse hos moren. Regelmessig fysisk aktivitet sikrer en trygg fødsel. I stedet for å fokusere på vektøkning i svangerskapet uke for uke , bør gravide heller fokusere på å være sunne og spise fornuftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg