mandag 24. november 2014

Bryllups kort

Mer enn kortdesign, lag bryllupsinivtasjoner, sett-av-dagen- kort og takkekort. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Gratulasjonskort til mange Anledninger.


Lynrask Levering og Gode Priser! Mange strever med å finne gode formuleringer til et bryllupskort , og i stedet for å skrive vanlige hilsninger som Til lykke med dagen og framtiden kan sitater og ordtak være et godt alternativ. Her har vi samlet noen ordtak og sitater, men du kan sikkert finne flere andre steder på nettet. Den er kjempefin, å har tips til alt av anledninger som fødsel, dåp, bursdager, konfirmasjon, bryllup, begravelser osv.


Det er også endel dikt til de ulike anledningene. Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet, og trenger litt hjelp til teksten? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til brudeparet. Tekst til bryllupskort – side av 5. De hjerteligste gratulasjoner til et flott par!


Bryllups kort

Det skader ikke om du liker sjefen! Det å motta et hjemmedesignet bryllupskort invitasjon eller takkekort er litt mer spesielt. Bryllupskort mal og inspirasjon. Du kan lage kort etter en bryllupskort mal hos fotoknudsen som helt sikkert dine inviterte gjester vil like.


Du finner mange forslag bryllupskort du kan bruke, og her får du masse kort ideer og bryllupskort inspirasjon. Perfekt til å sende med selve innbydelsene til bryllupet, slik alle gjestene vet hvor dere har bryllupsliste. På baksiden kan dere skrive inn andre ønsker dere måtte ha.


Bryllups kort

Bestill hvor mange dere ønsker. Mange klør seg i hodet over hva man skal skrive på kortet, så la deg gjerne inspirere av våre tips! Når du kjenner brudeparet godt, er det ingenting i veien for å bruke det på kortet! Ja men alt dette tullet BRYLLUPSSKÅL. En tekst til et bryllupskort skal være personligt.


Hvis man ikke finder nytte i de ovenstående forslag om, hvad man kan skrive i et bryllupskort , så kan man blot følge den mavefornemmelse, som man selv har. Der er nemlig ikke en endegyldig opskrift på et bryllupskort , der er kun gode idéer, som man selv kan brygge videre på. For at finde ud af hvad man skriver i et bryllupskort , er det bedst at starte med at fastsætte temaet.


Tænk på det par I skal til bryllup hos. Er de religiøse, humoristiske, er det romantik der fylder mest for dem, har de en eller anden hobby, eller er det bare jeres bedste venner, som I frit kan tale med alt om? Kortbutikken tilbyr bryllupskort , dåpskort, konfirmasjonskort og kort for alle anledninger i livet.


Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort. Alle dine personlige tekst. Det er mye som skal planlegges og bestemmes før den store dagen. For å gjøre det så enkelt som mulig for dere å komme i mål med det som har med bryllupskort å gjøre, har våre designere laget et stort og variert utvalg av designmaler for både hold-av-dagen- kort , invitasjonskort og takkekort til bryllup. Finn de fineste kortene til brudeparet fra Rifle Paper hos oss!


Bryllups kort

Vi lager skreddersyde kort til bryllupet deres. Invitasjoner, menyer, kirkeprogram, festprogram, bordkort og takkekort - få det akkurat slik dere ønsker! Amor siktet, traff sitt mål Brud og Brudgom, Deres skål!


Gid den pil som traff så hvasst, alltid måtte sitte fast. Bruker det ofte i bryllupskort , og det gjør like stor lykke hver gang. Som regel er svaret nei - så da må jeg lage noen som passer. Jeg ender dermed opp med et lite overskuddslager - for når jeg først er i gang kan jeg jo ikke nøye meg med ett kort :) Og en annen ting - er klærne passelige? Den store dag for brudeparret er nær- de skal snart giftes!


Bryllups kort

I Danmark er det en tradition at man lykønsker dem med et bryllupskort. Derfor har vi lavet en gratis service til dig, der gerne vil ønske bryllupsparret en rigtig dejlig dag og lykkelig fremtid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg