mandag 24. november 2014

Frisør stavanger priser

Cutters Frisør stavanger. Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp. Flere hundre kroner i forskjell. Her får du billigst og dyrest frisørtime. Her hos VIP elsker vi jobben vår.


Vi tilbyr behandling fra topp til tå, bokstavelig talt.

Velvære og egenpleie kan være noe av det beste du gjør for deg selv. Damer, herrer og barn, velkommen til en hyggelig opplevelse i vår salong. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg.


I Studio Alf Frisør arbeides det til enhver tid for at du som kunde skal oppleve, kvalitet, kreativitet og topp service i alle våre salonger. Vårt mål er å gi deg en unik tilpassing når det gjelder fargedesign og hårklipp. Våre frisør er til enhver tid oppdatert.


Et fristed som perfekt kombinerer det intime og det visjonære, en eklektisk ramme for utmerkede tjenester innen hår og skjønnhet. Stavanger hårsalong.

Hele vår oppmerksomhet er fokusert på deg, og vår filosofi kommer til uttrykk i ønsket om å kultivere det naturlig vakre som finnes i alt og i alle. Iblant frisør som er billige, mener jeg at Aras Frisør er den beste. Jeg har vært der flere ganger og jeg har også prøvd andre ste men til slutt finner jeg den best.


Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Fast pris på hårklipp uavhengig av kjønn og type klipp. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Vi er opptatt av kvalitet, service, effektivitet og tilhørighet. Med kvalitet mener vi, at vi er faglig oppdatert blant annet i klipp og farge til enhver ti og vi anvender profesjonelle produkter av høy kvalitet. Alle priser er fra- priser , hvis vi bruker mer produkt enn det som er beregnet for behandlingen tilkommer dette på prisen.


Unn deg en behagelig behandling hos oss! Vi kan gi deg råd om frisyre, hårpleie og stil. Få den gode følelsen hos oss. Våre kunder er vår første prioritet, derfor tibyr vi en rekke tjenester til en rimelig pris. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring fra ulike behandlinger innen feltet.


Vi vil gjerne høre fra deg! Lurer du på prisen ?

Prøv vår priskalkulator! Skriver du inn til- og fra-adresse i bestillingsvinduet og klikker på Taxi nå, kan du få beregnet omtrentlig pris på din tur. Vær oppmerksom på at dette er kun et estimat, og at faktisk pris kan avvike noe fra den oppgitte prisen.


Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version. Vi kaller oss Mazers og er kjent for vår faglige styrke, engasjement og lidenskap for gode resultater for deg som kunde. Book en time hos en av oss, og opplev en god atmosfære, god tid og fokus på ditt beste resultat.


Helt fantastisk å bli nominert. Det betyr at folk setter pris på det vi gjør - og vi jobber tross alt for å bli best i byen, sier Kirsten Sveinsvol som sammen med May-Lis Lie Salvesen driver VIP frisør. Hva gjør VIP unike?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg