fredag 21. november 2014

Hvordan finne bh størrelse

Kjøp BH nå - Fri frakt! Hvordan er din byste? Når du har funnet din riktige størrelse , må du finne ut hvilken bh som har riktig passform for deg. Finn din bh - størrelse. Med rett bh - størrelse vil du kjenne deg mer bekvem og fremfor alt vil plaggene dine sitte bedre og gjøre deg enda flottere!


Skålen, som også kalles cup, er angitt i bokstaver, fra A og oppover.

Skålstørrelsen øker i tillegg med omkretsen. Det betyr at en 85B har større skål enn en B. Slik kan du beregne størrelse selv. Introduserer See it Believe It.


Nettverktøyet som lar deg se hvordan Triumphs bestselgende bh-er passer, og hvordan de ser ut under dine favorittantrekk. KJØP DIN STØRRELSE Velg en kategori for å starte Style-guiden, og finn din perfekte BH for alle anledninger. Det er ingen fasitsvar på når du bør bruke BH. Du kan begynne å bruke BH når du vil.


Jeg sliter med å finne riktig bh.

Brystene mine har ulik størrelse. Hei, noen måte å vite hvilke bh størrelse som er riktig? Vet ikke om jeg bruker riktig BH størrelse. Gutt på år som drømmer om å prøve ulike kjoler. Den beste måten å finne riktig bh på, er å få profesjonell hjelp i en undertøysbutikk av en fagperson.


Vi som jobber med dette, ser på et øyeblikk hvilken størrelse du er. Vi måler omkretsen rundt ryggen, tar riktig ryggmål for bh-en og hjelper deg å finne ut hvilken type bh og cup- størrelse du trenger. I følge Debenhams, som er den nest største kjøpesenter-kjeden i Storbritannia, er det bare prosent som bruker riktig BH - størrelse. Hvis du enda ikke har fått tak i Breastimate, en app som hjelper deg å finne riktig størrelse , kan du komme langt med korrekt måling.


BH-en får rett og slett muligheten til å gjøre jobben sin – å støtte opp og holde brystene på plass. Vi i She Undertøy har utallige ganger hjulpet kvinner med å måle opp og finne rett BH - størrelse , hvorpå de umiddelbart har merket forskjellen. Det å finne den perfekte BH-en kan være like vanskelig som å finne den perfekte mannen.


Det kan med andre ord være veldig frustrerende å shoppe nytt undertøy. Og selv om undertøyindustrien i en årrekke har prøvd å lære kvinner hvordan en BH egentlig skal sitte, er det fremdeles mange der ute som bruker feil størrelse – noe som faktisk kan gi deg hodepine og hemoroider! Det er ikke lett å vite hvor mye brystene vokser når man er gravi og det er ikke hos alle de vokser så mye heller,. Vi i SHE Undertøy vil veldig gjerne hjelpe deg også med å finne BH - størrelsen som passer din kropp.


Derfor har vi laget en BH -kalkulator som gir deg en god indikasjon på hva som er riktig BH - størrelse for deg. Dersom du klikker deg videre på siden, aksepterer du vårt bruk av cookies. Spilen skal ha riktig bredde slik at den ligger tett inntil kroppen bak ved brystet.

Kan vi få magnettog i Skandinavia? Snart må du registrere deg og ta kurs for å fly droner. Måle din omkrets over den fyldigste delen av deres byste og omkrets direkte under bysten din. Kontroller at målebåndet er nivå med gulvet hele veien rundt kroppen din.


Stram ikke målebåndet for hardt når du måler din bystestørrelse. Jeg har trøbbel med å finne rett bh - størrelse til mine små pupper. Uansett hvilken bh jeg velger så spretter venstre brystvorte ut av cupen. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan velge rett bh ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg