mandag 17. november 2014

Lapper oppskrift enkel

Lapper oppskrift enkel

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Nystekte lapper , eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. Server lappene med syltetøy eller rørte bær. De kan tilberedes både inne og ute.


Lapper har sterke tradisjoner tilbake i tid. Denne oppskriften inneholder dessuten lite fett som gjør at lappene egner seg godt som hverdagskos. Og vil du gjør barna ekstra ivrige, kan du drysse hakket sjokolade på lappene mens de steker, og servere dem som varme sjokoladelapper! Oppskriften gir ca.


Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på. Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen.


Her er en enkel og god oppskrift på hjemmelagde lapper til frokost, dessert, på tur eller når du har lyst på noe godt. Du blander simpelthen alle ingrediensene sammen og steker røren på middels varme til den blir gyllen før du snur den og steker den ferdig. Akkurat som en pannekake. Natron og bakepulver. I mange oppskrifter finner man natron, eller natron og bakepulver.


Lapper oppskrift enkel

Antall havrelapper varierer etter kor store du lager dei, eg får alt fra 6-stk med denne oppskrifta. Denne gangen var dei relativt små, mens andre ganger lager eg dei større. Havremjøl får du i så og sei alle dagligvarebutikker, men du kan også lage dette enkelt sjølv ved å blende havregryn i en blendar eller foodprosessor. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Det er størrelsen det kommer an på. Kilde: Ellen-Christine Lendengen.


Lapper oppskrift enkel

De smaker nydelig med syltetøy og rømme og passer perfekt når du har lyst på noe godt i en fei. De er raske og enkle å lage og gir litt kos i hverdagen. Duften og smaken av lapper gjør noe med de fleste, og toppet med ditt favoritt syltetøy får du en herlig smak av norsk kultur. Verdens beste lapper , hentet fra mammas oppskriftsbok!


Disse lappene er utrolig gode og luftige! Mamma har alltid vært flink til å lage mat, kaker og gjærbakst, så det var ikke dumt å ta en titt i oppskriftsboken hennes. Men med enkle grep blir lappene sunne og egner seg perfekt til frokost! På Jæren kalles de lapper , andre steder kalles de sveler. Resultatet ble skikkelig bra allerede på første førsøk og her er oppskriften.


Lapper oppskrift enkel

Kjekt å ta med tur i termos! Rør til det er ikke er klumper i røra ( enklere om du sikter i melet).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg