mandag 4. juli 2016

Smerter rundt navlen gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Slike smerter sitter imidlertid vanligvis i øvre del av magen, ofte rett under brystbeinet.


Dersom du har sure oppstøt ol kan dette sannsynliggjøre en slik årsak til plagene. Rundt navleområdet ligger tarmene sammenkveilet, nede til høyre ligger blindtarmen, og til venstre kan man få betennelser i utposninger på tarmen, men disse tilstandenegir andre symptomer enn det du beskriver. Jeg har den siste måneden vært plaget med stikkende smerter i nedre del av magen, mest på høyre side ved trusekanten og rundt navelen. Forrige gang jeg hadde mensen blødde jeg mindre enn normalt.


Har gått på p-piller (microgynon) i snart år og har ikke før opplevd så liten blødning. Jeg vil ikke påstå at det gjør vondt, men det er et konstant ubehag, og det virker som det ligger utenpå selve innmaten, og ganske tett ut mot huden. Har også kjent en klump av et slag der, men har ikke tenkt så mye over det, og trodde kanskje navlen var på vei ut før jeg igår fikk ekstreme smerter fra det punktet og i hele magen pluss at jeg var skikkelig kvalm. Smerter rundt navlen gravid. Rsaker til hyre magesmerter under graviditet Symptomer som flger en graviditet utenfor livmoren med stikkende smerter i. Det vre gravid , til tross for alle plagene og smertene, er en LANGT lettere.


Graviditet eller svangerskap er navnet p tiden fosteret tilbringer i. Her kan du lære mer om smerter i navlen , samt tilhørende symptomer, årsak og ulike diagnoser ved vondt i navlen. Navlesmerter bør tas på alvor. Gravid og strekk- smerter i magen Gynekologi og graviditet. Veldig vanlig for gravide ha vondt stikkende smerter rundt navlen.


Jeg fikk bladet gravid idag. Magesmerter er et symptom som i prinsippet kan skyldes mange ting. Det ligger mange forskjellige organer i mageregionen som kan gi smerter. Dette er 3de natta uten søvn pga disse smertene. Det er ikke mageknipe det er snakk om.


Når jeg strekker litt på meg (f.eks så langt man kan strekke seg uten å strekke armene i været) får jeg en intens smerte midt i magen, såvidt rett over navlen (kanskje litt mer bak navlen egentlig, om dere skjønner hva jeg mener). En rund ligament av leveren (smeltet navlestreng) kommuniserer med navlen , som også reagerer med smerte. Endringer som oppstår i kroppen av en gravid kvinne er opprinnelig notert på det fysiske nivået. Formen og volumet av magen endres, men navlen endrer også.


De fleste kvinner merker utbulingen av navlen i den andre delen av svangerskapet. Jeg skulle reise meg etter å ha sittet litt, og måtte bare stoppe opp. Okket og oiet meg av smerte.


Det verket skikkelig fra navlen og ne nesten som om noen hadde sydd igjen navlen til underlivet, og det gikk en tråd med smerte opp. Ikke helt ned til underlivet heller egentlig, men litt ov. SnartMamma - Mteplassen Akkurat rundt navlen er det supermt, slik at jeg knapt kan ta p. Når jeg trykker på min navle får jeg de underligste smerter.


Det sker kun når jeg trykker på navlen , så det er ikke fordi det generer mig vildt meget. Men jeg har altid haft det, og kender ingen andre der har det sådan. For min del føltes det som det var vevet som navelen var festet i som ble strukket, ikke selve huden. Kjenner at det er litt ømt rundt navlen nå. Er nok fordi huden strekker seg veldig og så er navlen min på tur til å poppe ut.


Smerter rundt navlen gravid

Og da blir navlen litt sånn rar og øm. I noen tilfeller blir smertene langvarige og kroniske, og vanskelig å håndtere. I denne artikkelen omtaler vi et utvalg av tilstander som kan gi store smerter.


Les om smerter og smertebehandling her. Ufullstendig utviklet eller svekket bindevev og muskulatur rundt navlen (den fibromuskulære umbilical-ringen) gjør at bukinnhold kan presse seg ut ved navlen. Den viktigste disponerende faktoren hos barn er at barnet er for tidlig født.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg