onsdag 20. juli 2016

Bryllup huskeliste

Bryllup huskeliste

Det er veldig mye å huske på, så la oss i Planlegg. Det er lurt å sette av god tid til planleggingen av et bryllup. Det er mange avgjørelser og mye som skal på plass.


Ingenting er som et bryllup. Det er en fest ikke bare bryllupsparet husker for livet, men også gjestene. For at bryllupsfesten skal gå knirkefritt, så kreves det god planlegging. Derfor har vi laget en enkel kjøreplan for bryllup her på siden, slik at dere lettere får oversikten over hva som skal gjøres.


Et bryllup er en stor dag i et menneskeliv. Det skjer så mangt i forberedelsene til et bryllup. En fin ting er å lage en minnebok eller en minne-eske fra tiden man bestemmer et bryllup og helt til det er over. Det starter gjerne med selve frieriet.


Spørsmål eller tilbakemeldinger? Sjekk hjelpesidene først, og spør oss gjerne etterpå dersom dere fortsatt lurer på noe. Vi svarer som regel ganske kjapt! Selv om det fra gammelt av var brudens familie som betalte og planla bryllupet , er dagens trend at brudeparet selv betaler og sammen planlegger det bryllupet de selv ønsker.


Det gælder alt lige fra at udfylde og indsende ægteskabserklæring til at få afsendt takkekort efter brylluppet. Uanset hvilken størrelse bryllup I vælger at holde, vil der være en vis mængde opgaver, som skal løses. Vi anbefaler, at I opretter en huskeliste , hvor I skriver alle de opgaver ne som skal løses før og efter brylluppet. Alt annet har dere begge ansvar for. Velg egen forlover.


Dette kan være et vanskelig valg, men det er lurt å velge noen som kjenner deg godt og som også i framtiden vil være der for deg. Elitefoto kan hjelpe deg med invitasjoner til bryllupet. Mat og drikke til bryllupet. Bryllupsmiddagen er selvfølgelig viktig i et bryllup.


Enten du skal ha sjuretters meny på herregård eller ha hagebryllup med hjemmelagde vegetarburgere, er det smart å være tidlig ute med å bestemme seg for hva man skal servere. Bryllupet er en stor begivenhet i deres liv, og planlegges derfor deretter. Første bud er å sette av god tid til planleggingen, gjerne - måneder frem i tid. HUSKELISTE ting en brud må ha og bør vite.


Pass på at ingen småtroll, uansett hvor søte de er, er i nærheten av kjolen din i dagene før bryllupet. Det er hyggelig å kunne formidle leverandører, og å tilby produkter, men det aller største behovet til et kommende brudepar, er å gjennomføre planleggingen med vettet og humøret i behold. Huskeliste for dere som planlegger bryllup. Vinterbryllup gir både rammer og opplevelser som gjør dette til en fantastisk dag. Dessuten er det en fordel at ikke like mange gifter seg om vinteren og det er lettere å booke både lokaler, kirke og fotograf.


For å kunne starte med bryllupsplanene er dere nødt til å vite hvor mye dere har å rutte med. Hvis ikke kan dere lett bruke mer penger enn dere egentlig har råd til. Her er Silje Sandmæls tips!


Bryllup huskeliste

Etter et vellykket bryllup følger en ofte veldig kjærkommen bryllupsreise, hvor det nygifte paret kan begynne ekteskapet på best mulig måte. Mens enkelte foretrekker eksotiske destinasjoner på andre siden av kloden, så synes andre det er like greit å ta bryllupsreisen i noe mer nærliggende strøk. Følg først opp alle gjestene med mail eller sms. Presenter deg selv og be gjestene melde i fra om de vil si noen ord.


Deretter følger du opp disse med å lære deg noe om hvem de er, og hva de har tenkt å bidra med. Og ikke minst hvor lang tid de tenker å bruke. Tidligere var det strenge regler for bordplasseringen i et bryllup , og skikk og bruk-bøker er ofte preget av disse.


Noen regler holder man fremdeles i hev om ikke annet for å tilfredstille svigermødre og besteforeldre, men som regel har brudeparet et litt mer avslappet forhold til disse reglene i dag. Her følger en enkel oversikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg