fredag 22. juli 2016

Krem uten fløte

Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Gode tilbud hos oss.


Krem uten fløte

Man kan bare lage krem av kremfløte. Det har med fettprosenten å gjøre. Matfløte eller kaffefløte duger heller ikke til krem.


TINE Laktosefri Kremfløte kan vispes og brukes på samme måte som vanlig kremfløte, til deilige kremkaker, desserter og på varm kakao. For best resultat bør kremfløten være kjøleskapskald før visping. Produktet anbefales ikke til pynting av bløtkake.


Krem uten fløte

Dessuten er fløten homogenisert. Dessertfløte ( fett) kan piskes til krem , men er ikke egnet til å brukes som pynt på kremkaker. Hemmeligheten bak pisket krem. Har du noen gang forsøkt å piske kaffe- eller matfløte til krem med et heller nedslående resultat?


Nei, det er ikke piskeferdighetene dine det er noe i veien med – det er nemlig en grunn til at kremfløte heter nettopp krem fløte. Silkemyk gul krem til kaker trenger ikke nødvendigvis å være vanskelig. Med Fru Timians idiotsikre metode er du garantert suksess! Er du også av typen som ofte synes at den gule kremen er det beste på kaken? Vi bruker den, selv om vi tåler fløte hele.


Du behøver ikke bruke fløte i en sjokolademousse. Dette er en veldig enkel oppskrift. Kanskje litt voksen i smaken med deilig mørk sjokolade og sterk kaffe,nbsp;men passer desto bedre som avslutning på en god middag. Når du skal vispe krem til kaker, desserter og lignende, er det kun kremfløte som kan benyttes. Best resultat oppnår du om kremfløten er kjøleskapskald når den skal piskes.


Om sommeren når kuene er på beite kan sammensetningen av fettet i melken endres og gjøre at fløte ikke så lett kan piskes til krem. Råd for pisking av kre1. Det er en krem som kan brukes til å lage så uendelig mye godt!


Krem uten fløte

Jeg nevner: Linser, napoleonskake, fruktterter, fyll til kringler og profitorolls, fyll i bløtkaker – med masse mer. Begynner den å korne seg, har du vispet for mye. Du kan forsøke å redde deg ved å piske inn en liten skvett fløte. Krem skal ikke få gulskjær.


Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem.


Det kan brukes over alt i det søte kjøkken. Pisket krem er godt! Men det er både tidkrevende og vanskelig å piske. Og hva gjør du hvis du bare trenger noen skjeer? Her er trikset som viser hvordan du lager pisket krem uten visp - og du gjør piskingen og oppbevaringen samtidig.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Og det skal ikke mye fløte til heller. Den lille skvetten som er igjen i fløteboksen når man har tømt den og latt den stå noen minutter, så kanskje en tesjke eller spiseskje med fløte. Jeg pleier å ha fløten i ren bolle og buke håndmikseren mens jeg blander inn litt og litt av den skilte kremen, uten varme.


Husk å røre hele tiden slik at det ikke legger seg ved i bunnen. Kremen skal tykne og skal såvidt boble. For mye koking vil gjøre at den skiller seg. Avkjøl kremen noen timer.


Velkommen til krem -dott-no!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg